Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DKU2 for Nokia 6230

montezaus

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde bilgisayarı formatladım, formattan önce sorun çıkmadan yüklenmiş olan sürücülerim, tam olarak anlamadığım bi hata yüzünden yüklenemedi ve şu an telefonumla pc arasında bağlantı kuramıyorum. Yükleme gayet normal bir şekilde gerçekleşti, daha sonra ise bilgisayarımdan Nokia Phone Browser/Nokia 6230 a girdiğimde memory i göremedim. Sürücü mü bozuldu anlayamadım (cdden yükledim gerçi). Sistem winxp, her türlü yardıma minnet duyarım =)[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. don't look in the mirror at the face you don't recognize help me, call the doctor put me inside put me inside put me inside put me inside put me inside

**no paranoia@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

bi yerde, birisi gene format at dedi de ne alaka acaba, bununla ilgisi var mıdır? Sürücüleri yüklerken pc karıştırmıştır felan dedi[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. don't look in the mirror at the face you don't recognize help me, call the doctor put me inside put me inside put me inside put me inside put me inside

**no paranoia@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

başka bi oluru yok mu bu işin, sp2 i de kaldırmak istemiyorum sistem açık verir felan diye ki nası kaldırılıcağını da bilmem, anlatırsan sevinirim baya =)

Kaldırmadann yapabileceğim birşey var peki?[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. don't look in the mirror at the face you don't recognize help me, call the doctor put me inside put me inside put me inside put me inside put me inside

**no paranoia@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

uplamak zorundayım ne yazık ki başlığı, çözüm getiremedim hala..[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything

**no more dinosaurs@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...