Pluton Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Selamlar. Yeni yeni sqlsrv fonksiyonlarını kullanmaya başlıyorumda bir olayın syntaxını bulamadım. Şimdi bir datetime sütunum var ve veri girildiğinde o saatte kaydetmek istiyorum. Normalde olay şu oluyor; INSERT INTO Tablo (Id,Zaman) VALUES ($Id, CURRENT_TIMESTAMP); Ancak sqlsrv'de şu şekilde kullanıyorum. INSERT INTO Tablo (Id,Zaman) VALUES (?, ?); $Params = array($Id, CURRENT_TIMESTAMP); Bu şekilde olmuyor string olarak gördüğünden mütevellit. Bunu nasıl yaparızda current timestampı sütuna kaydederiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 INSERT INTO Tablo (Id,Zaman) VALUES (?, GETDATE()); bu olmuyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 INSERT INTO Tablo (Id,Zaman) VALUES (?, convert(datetime, ?)); ya da bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar