SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 e mule dan film indirdim rar lı şekilde fakat içinden .bup .ifo .vob uzantılı dosyalar çıktı. ben bunları nasıl izleyeceğim :) muhtemelen açılmıştır ama ne die aratacağımı bilemedim[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one...
beefsteak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 mm dosya boyutunuz 2 gb in ustunde ise dvd dir o.. sayki sevki ve olmassa bi dvd player indirip .vob dosyaarini acmayi deneyin..
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 indirdiğim film yüzük kardeşliği extended 6 tane rar lı dosya indirdim ilk dosyayı açında iki klasör var; audio_ts (boş) video_ts (bunun içinde birsürü dosya var uzantılarını yazdım yukarda) dier dosyalarda ise sadece video_ts olup içinde hepsinin içinde yaklaşık 10ar tane .vob uzantılı dosya var şimdi dvd player indirip bu vobları parça parçamı izlicem ilk dosyadaki dier uzantılar bi işe yaramıyomu :) bunları birleştirmenin bir yolu yokmudur şimdiden teşekkürler[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one...
guano Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Dvd çekmişsin sen.Dvd writerın varsa çek işte dvd ye.Zaten o rar dosyası imaj alınmış halidir.Yoksa Daemon tools la falan Sanal dvd yapmayı dene.O şekilde dene
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 dvd player yok, deamon tools varda şu sanal dvd olayını bi anlatırmısın :)[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one...
Öne çıkan mesajlar