SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 e mule dan film indirdim rar lı şekilde fakat içinden .bup .ifo .vob uzantılı dosyalar çıktı. ben bunları nasıl izleyeceğim :) muhtemelen açılmıştır ama ne die aratacağımı bilemedim[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 dvd çekmişsin sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 mm dosya boyutunuz 2 gb in ustunde ise dvd dir o.. sayki sevki ve olmassa bi dvd player indirip .vob dosyaarini acmayi deneyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 indirdiğim film yüzük kardeşliği extended 6 tane rar lı dosya indirdim ilk dosyayı açında iki klasör var; audio_ts (boş) video_ts (bunun içinde birsürü dosya var uzantılarını yazdım yukarda) dier dosyalarda ise sadece video_ts olup içinde hepsinin içinde yaklaşık 10ar tane .vob uzantılı dosya var şimdi dvd player indirip bu vobları parça parçamı izlicem ilk dosyadaki dier uzantılar bi işe yaramıyomu :) bunları birleştirmenin bir yolu yokmudur şimdiden teşekkürler[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Dvd çekmişsin sen.Dvd writerın varsa çek işte dvd ye.Zaten o rar dosyası imaj alınmış halidir.Yoksa Daemon tools la falan Sanal dvd yapmayı dene.O şekilde dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 dvd player yok, deamon tools varda şu sanal dvd olayını bi anlatırmısın :)[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar