gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bilgisayarımda büsürü trojan spy fln wardı büsürü de vürüslü dosya hata weriyodu temizledm.Şimdi bilgisayarımı açmak için çift tıklıyorum.Explorer açılıyo ama böle bi tane lamba sağa sola gidiyo ortada win 98 se kullanıorm.Donanımda çakışma yapmş spy trojan fln onu da yeniden kurdum ama hala düzelmedi.Şu anda bilgisayarımda virüs spy trojan fln yok hepsini temizledim.Bide bi kere şey oldu:Bilgisayar açılırken o windows 98 logosu çıkan ekrandan sonra msdosda: "Windows Koruma hatası, devam etmek için bir tuşa basınız" diyodu tuşa basıyodum bişey olmuyodu.Caps lock fln da kitlenmiş oluyodu sdc reset tuşuna basabiliodm o da kasadan.Bunların sebebi nedir (özellikle "bilgisayarım" da gelip giden ampülden başka bişey görülmemesinin)? NOT:Virüslerle içli dışlı olduğum için bu konuda sorun yaşayanlara temizleme konusunda özel mesajla destek verebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 format at kurtul =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 nasıl bi ampul ya bi ss koyarmısın.=[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 format sanırım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ya böyle aygıt aranıyo anlamında çıkan ampul sürekli kalıyo işte...Format konusuna gelince haftada 3 tane format attım hep biyerden sızıyo virüs ki pis içeriklere de girmiorm...Kız gibi kullanıorm pc yi yine eski arşiv dosyalarından sızıyo.W.32Jeefo virüsü girio svchost.exe ye bulaşıo hepppp.Bıktım hergün hergün driver kurmaktan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar