Archie_81 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Kızılayda bi yer duydum ama bulamıyorum bide eczanelerde olduğu söleniyor.gidip sormuyorum çünkü yok derseler hüsrana uğrucam ürün 1998 de çıkmış:)yardımlarını canı gönülden bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 izmir caddesinde amerikan pasajı var..onun girişinde sağda ıvır zıvır herşeyin olduğu bi yer var güvencin diye..orda bulabilirsin..[signature][hline]Fear leads to anger, Anger leads to hate, Hate leads to suffering. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hatta 90 milyonmuş bir kutusu..ama bikaç kutu falan kullanmak gerekiyo die biliyorum.[signature][hline]Fear leads to anger, Anger leads to hate, Hate leads to suffering. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ezber is yapmadan once bence bir doktora git eger sorunun ciddi oldugunu dusunuyorsan.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 o tip seyler bayanlarda ise yariyor diye biliyorum... sayki sevki ve dikkat et de 35 DD cup diye baslik acmak durumunda kalmayalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 olur birazdan ehhe[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ben kelim ve kullandım, kafamda duran üç tel saçı da o ilaca borçluyum :) Yalnız doktora git kullanmadan önce, hassasiyet varsa tahriş falan edebilir bu bir. İkincisi acayip pahalı, ben dışarıdan getirtmiştim, burada 90-100 YTL arası, bana Almanyadan 70YTL gibi bir paraya gelmişti. Ayrıca bir kaç kere değil, ömür boyu kullanman lazım, bırakınca bir süre sonra tekrar dökülüyorlar. Bir de çok pis kaşıntı yapıyor, uyarmadı deme.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar