gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Cep telefonunda fln hep dinliors biseler emrah fln ama nette bulamadm bi türlü.. Emrah ile Hacı bakkal bide Tüpçü mp3 seysini nerden bulabilirm?
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Bende telefonda var tel.ınde olan bı arkadasın warsa rahatca bılg.e alırsın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ya ama alamıors ewler fln uzak çok kötü ya telefondan aktarmayı beceremiors nette bulmam lzmmm
MoMo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sivilcem yok benimmm HARAAAAMMMMM :)[signature][hline]K.V izlemeyen adama kız vermiyolarmış :)
Krasuss Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 -Ama bakkal amca bizim paramız yok ki bu kadar çok yiyecegin parası nasıl öderiz? -Merak etme emrah biz annenle anlaştık.[signature][hline](_ASTRoMaNiaC_)
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 emrah rulz size baba diyebilirmiyi bakkal amca :)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 (anası) -Hacı bakkal sen daha gitmedinmi daha birsürü işim var manav, kasap, bozacı, davulcu, tornacı, nalbur, dönerci, nayloncu,Tatlıcı hepsi sırada[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 -emrah ananı -(öhhö) -(kaşlar hazır) yine mi?? bu sahneyi bi yerden bulmak lazım:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 - Ayşe! Anamız ****** olmuş! Sen de mi olacaksın!? *Çene titrer, kaşlar kalkar, Ayşe ise her an gülebilir :D*[signature][hline]İMZAM: pati izi
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 senin baban yok emrah hahaha :P replikler güzel[signature][hline]shinsetsu desu..
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 o kaşlar in artık.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bir de nuri alçonun "baba yarısı" olduğu film var ki, of of of[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 -emrah : anne bakkalla aranızda ne oldu söyle çabuk -annesi : olm annen herkesle yattı ama o... olmadı :D[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 emrah genelevın onunde arkadasıyla otururken bı adam gecerken emraha bakar emrah-Ne bakıosun abı hıc o***** cocugu gormedınmı?[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Lucas1, 05 Ocak 2005 20:13 tarihinde demiş ki: -emrah : anne bakkalla aranızda ne oldu söyle çabuk -annesi : olm annen herkesle yattı ama o... olmadı :D Belki yorulmustur kadincagiz. Yani birordan bir oraya bedava yemek goturmeye.. dogru soluyor masum masum yatmislar dosekte konusmuslar..[signature][hline]H.B.E
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ya nolur şunların vidyolarını koyun şuraya =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
uncla Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 harbi efsane bu emrah'ın filmleri hele o Emrah koş ananı...sahnesi emrah'ın o odunu alıp koşuşu..[signature][hline]R+
Way Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ben emrah filmi izlemedim ama ben butun emrah filmlerini izledim diyen bi arkadasa emrah filmlerinde emrah kos anani... diye bi replik var mı dedim yok olmaz ole sey dalga gecmislerdir senle dedi..bole bi replik gercekten var mı yoksa nette emrah filmleryle dalga gecmek icin yayılan bi ses dosyası mı?
Öne çıkan mesajlar