Frigg Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bir tesadüftü belki Önünden geçen gözlerin görmediği O eski tiyatrodan girmem içeri Tüm hazırlıklar tamamdı sanki Sergilenecek bir oyun öncesi Seyirci bensem peki Oyuncular nerdeydi? Baktım bomboştu kulis de Tıpkı sahne önü gibi Madem değildim seyircisi Oyuncusu olurdum bende Tek kişilik bir oyun Nasıl olacak acaba Ne söyleyip,neyi anlatacaktım Soruları uçuşurken kafamda Sahneye ilk adımımı attım Anladım... Birden heyecanlandım... Heyecanlandık... Her şey ikimiz içinmiş,biliyorduk artık Seninkilere en güzel şekilde Cevap verirken gözlerim Hazırdık... Hadi açılsın perde, Bekliyorduk.. Ama açılmadı, Gözlerimiz donuklaştı. Gidiyorduk... Ayrılıyorduk... Geriye sahne üstüne düşen iki damla kaldı Birisi senden, Birisi benden. Bilmedik,hiç bilemeyecektik belki, Aslında orada hazır iki beden vardı, Ama her şey o bedenlere ait “iki” ruh içindi, Bedensiz ruhların da olduğu yerde, Asla açılmazdı o perde. *zehra* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 09 Haziran 2003 13:05 -------------------------------------------------------------------------------- Son Perde Açıldı ışıkların altında perde Ikı oyuncu var sen ve ben Bu unutulmuşlugun yerınde Seyırcımız senın ve benım Anılarımız ah bır de huzunlerımız Seslenıyorsun ruhuma bır bır Darbeler ınıyor yasantıma Ikı de bır Uyanısın perdesındeyız dıyorsun bana Elınde cıceklerın acmamıs tohumları Onlar bıle masum masum Bakıyor gozlerıne Ama sen ama sen Bır kanat daha uzaktasın sankı benden Perdenın ısıkları loşlasıyor Huzunlu bır melodı dolduruyor salonu Ve bız maskelerımızı atıyoruz seyırcılere Ama maskelerın ardında tekız VE tek kalıcagız Tek kaldıgımız kader toprakları Alkışlıyor ruhları Sessızlık ağlıyor halımıze Yaşlar bır nehır oluyor bu topraklarda Yağmur olarak ınıyoruz Çırılçıplak Ankara sokaklarına Ne bır gunah ne de bır istek Oylece akıyoruz bır başka sevdanın yanağından..... Akıyoruz boşluğun doldurulur geçıtlerınde Dolaşıyoruz loş ama karanlık olmayan kalplerde Yıne sen fısıldıyorsun sıkıldıgını Yada calan muzıgı hatırladıgını SOylerken gozlerın yaşarıyor Teklıgı anımsıyorsun her nefesınde Olmamışlıgın perdesı ınıyor gozlerımıze Perde açıldıgında bır ben varım anılarımızın Ve huzunlerımızın salonunda SOruyorlar o nerede dıye Gozlerımı gosterıyorum Gozlerımde saklı senın saf ve masumıyetın Yaşlarımda saklı senın gülüşün Kırpışlar andırıyor senın heycanını Alkışlıyor yıne bızı kucuk kız ve kalkıp gıdıyor Perdeler kapanıyor Salon sessızlıklerın kentı oluyor Ben ıse senı haykırıyorum Yalnızlıgın taht kurmus gecesıne Ve yıne soyluyorum Gorusucegız Işığım....... Yazan=Soulbringer Bak ozamanlar yazmışım demekki bu şiir ve hisler benzeşiyormuş... Gerçekten güzel yazmışsınız...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yürü kız kim tutar seni :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 1. bölüm güzel olmuştu heyecanla dinliyordum ama 2.bölüme gelince batırmışsın insan 2. bölümü okurken patlayacakmış gibi oluyor. inan ABARTMIYORUM[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hele bu ilk şiirinse gerçekten güzel olmuş bence böle yazmya devam et[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: bluerabbit, 04 Ocak 2005 18:36 tarihinde demiş ki: 1. bölüm güzel olmuştu heyecanla dinliyordum ama 2.bölüme gelince batırmışsın insan 2. bölümü okurken patlayacakmış gibi oluyor. inan ABARTMIYORUM nasıl ayırdın ki anlamadım ben de bunu. 1. bölüm 2. bölüm diye.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i cry after giving head. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ARKADAŞIMSEN ANLAMADIN BEN SON PERDE VE İLK YAZDIĞIN YERDEN BAHSETTİM İŞTE CANAVAR[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ölese "son perde" ile ilgili yorumunu üzerime alamıcam çünkü o bana ait diil...benim olan sadece ilk kısım die bahsettiin bölüm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 o zaman neden BENIM ilk şiirim diye yayın yaptın arkadaşım? :( Hem uygun görüp kendi şiirinin sonuna eklediysen o ikinci bölüm dediğiniz şeyi, şimdi hem bunu yazan arkadaşına, hem de kendi davranışına ters düşmüş olmuyor musun? Şiirini beyenmiştim ama artık beyenmiyorum... Resmen ihanettir bu ikinci bölüme... :( Zavallı ikinci bölüm... Ben sadece seni sewiorum, üzülme...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Sakin... Sn patiler Sn Zeyra eskiden bir arkadaşımın vefatı uzerıne yazdıgım şiir zihniyetinde şiir yazınca bende bak böyle bir yazım var andırıyor yani duygular demekki eşmiş manasında koymuştum ama bu kadar rating yapıcagını bilsem.. Neyse tüm eleştirileriniz icin tekrar tesekkurler Sn Patiler..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: KireiMerodii, 06 Ocak 2005 13:24 tarihinde demiş ki: o zaman neden BENIM ilk şiirim diye yayın yaptın arkadaşım? :( gayet açık diilmi?çünkü ben topici açarken kendi şiirim üzerine açmıştım... ama soulbringer.in da benzer bi şiiri varmış,yukarda anlattıı üzre o da eklemek istemiş,buda böle gereksiz bi kargaşaya sebep oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Zeyra Neyse ben bır daha sadece yorum yapayım yoksa kıyamet alanına donuyor yazdıgınız da yanıp gıdıyor tekrar ozur dılerım ...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Şimdi anladım :) Bluerabbit iki şiiri de aynı kişi yazdı sanmııış... Ben de senin şiirini iki parçaya bölüp yorum yaptı sandım birden... :D Pardon... Geç uyanınca böyle saçmalayabiliyorum...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ne ogrendık ozaman bugun :P Şaka bır yana evet bır dıkkatsızlık forumlarda savaş çıkmasına neden oluyor.. Neyse yınede tum yorumların ıcın tesekkurler..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar