Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel Parfüm Önerisi Olan Var Mı?

AtarDamar

Öne çıkan mesajlar

Ben inatla Kenzo diyorum birde Aqua vardır da tabıi insanın kendıne yakışanı surmesı ayrı bır konu..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AtarDamar, 06 Ocak 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
Angellden sonra x-files başlıyor bende onun hastasıyım :)

LOL[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KireiMerodii, 06 Ocak 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
Biliom Troil, hatta şöle yazim mi die de düşündüm ama Shanelle ama dedim yok, abartmayalım :D çanel diye okumasın arkadaşlar die öle söledim... Şimdi arkadaş gider de ben çanel istiom derse olmaz dimi :)

Öyle derse de bence cok ıyı bırsekılde ne ıstedıgını anlar gıbıme gelıyor..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

İlginç bir bakış açısı Sn Troil..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

burberry brit fena deil yeni çıktı hem. bvlgari çok hafif gibi geldi bana.angel da çoook ağır.bi de araştırmalara göre baya bi genç kız fcuk parfümüne hasta olduklarını söylediler. bilmem ama test etmedim.
ek:joop kullanıodum ben bayadır.o da ei.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo

[Bu mesaj Sly-One tarafından 06 Ocak 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Troil, 06 Ocak 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
Bakış açısı ne bakımda ilginç ? :)

yok yani benim kendi tespitlerim tabi bunlar

Açıkcası hıc boyle dusunmedıgım ıcın ılgınc geldı :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...