Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Simdi ben bi kac makineye telefona falan onedrive kurdum. Ofisle dosyalari heryerden editlemek icin ideal. Ama komik bi olay var bunun desktop app inde, normalde telefon app lerinde olan 'shared' tabi yok. Biriyle dosya paylastiginda , karsi bilgisayarin onedrive klasorunde gozukmuyo mesela. Ben dropbox gibi kullanilabilir sanmistim bu shared folder olayini. Ama onedrive online i acinca herseye ulasabiliyoruz mesela. Nedir bunun olayi, yani desktop app i mi henuz yetersiz yoksa ben mi birseyi yanlis yapiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Olm cevaplayin yoksa ramlerinizi sokerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 var ya sag ustte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Sag ustte bisi yok gibi hatirliyorum desktop appde. Bi screenshotlasana sana zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ofiste dropbox ve türevleri block'lu cok buyuk iskence cekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar