Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fx 5200 ve Vice City!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekran kartı degisitrdik amma velakin gene Gta sorun cıkarıyor.oyuna gireli 5-10 dakka oluyorki ekran da goruntu kaymaları,renkler birbirine giriyor.Bu ekran kartı icin bi fix lazım.yardımlarınız icin simididen tsk ederim.[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
aslında memnunum ama bazı istisnalar dısıda vice city eheh[signature][hline]Icq=212-213-215
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
yok denemedim hatta ilk defa duydum.nasıl yapabilirim :P[signature][hline]Icq=212-213-215
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
evet driver'ı updatelemen lazım. bendede fx 5200 var tıkır tıkır çalışıyor.[signature][hline]'' Bilginin Efendisi Olabilmek İçin, Çalışmanın Kölesi Olmak Gerekir. ''
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaslar sorunu yeniden yasadim format cektikten sonra makineme, biraz arama yaptim, thread'i bilgi acisindan zenginlestirmek acisindan link'i burayada paste edeyim dedim.

http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=V9520%20Series[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
dx 9.0 ı yukleyene kdar 5200 um gayet iyiydi . sonra dx 9i0 yukledim ve simdi memnun degilim . alakasi var mi bilmiyorum ama donum noktasi dx 9.0 o kesin :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
fx5200 dx9.0c kurulu makinanın birinde , diğerinde radeon9200 dx9.0c var :) ikisinden de memnunum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...