Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

daoc emulator

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya biz kıbrıstayız baglaamıyoruz bu yuzden okul icinde landan oynamak istiyoruz emulator u cıkmıs diye biliorum bu konuda bilgisi olan varmı
Mesaj tarihi:
Landan daoc oynayip napcaksinizki anlamadim

Yani eger oyunu bilmiyosun soyliim cs gibi bisey degil pek zevk alcaginizi sanmam

Emulatoru ragnar göstermisti bi ara ama hala varmi bilmiyorum[signature][hline]
Mesaj tarihi:
daocu betasından beri oynuyorumda burda baglanamıyoruz bizim okul 200 kisilik lan potansiyelimiz var ve gayet zevkli olacagına inanıyorum sadece emulator lazım
Mesaj tarihi:
said:
Moss, 05 Ocak 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
Ya capo landan daoc bitirdin beni gece gece ehaehaeh siz zerg yaparsiniz landan oynamayin ehaueha

Ne gadder gomik he he he
Mesaj tarihi:
bayaa bi yardımcı oldu sadece dolserver v.1.1 icin client bulabildim 1.1 uzerine bi server kurabilecez anlasılan ama script bolumu baya bi bos :P o kısmı doldurmak biraz zaman alacaga benziyor bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim gelen cevaplar icin tesekkurler bir kendini bilmez haric :P
Mesaj tarihi:
ya oyun calısıyor ama npcler yok Ged o soylediin linklere baktım ama bu sefer baslarken hata veriyor scp bolumune yukledik bu yuzden hata verdi yardımcı olabilirmisin biraz[signature][hline]Let's |2ock
Mesaj tarihi:
said:
Elving, 05 Ocak 2005 08:01 tarihinde demiş ki:
said:
Moss, 05 Ocak 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
Ya capo landan daoc bitirdin beni gece gece ehaehaeh siz zerg yaparsiniz landan oynamayin ehaueha

Ne gadder gomik he he he

Sana mı soracam peki baloncuk[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis
Mesaj tarihi:
said:
PiNg, 05 Ocak 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
lan serverinde dragon olup rude cek

olayı saptırmayalım da yardım edecek birini bekleyelim rude u cekeriz o ayrı
Mesaj tarihi:
said:
Lineage, 05 Ocak 2005 18:50 tarihinde demiş ki:
ya oyun calısıyor ama npcler yok Ged o soylediin linklere baktım ama bu sefer baslarken hata veriyor scp bolumune yukledik bu yuzden hata verdi yardımcı olabilirmisin biraz

valla bende yardimci olamam
ben kendim ugrasicaktim biraz sonra hatirladim ki elimde toa cdsi falan yok bitek SI var
hic kasmadim ugrasmakla
kullanilan dil c++ benziyor die bide daha cok almanlar ugrasiyor die ilginecektim ama oyun yok iste elde
eger almanca bilen varsa aranizda size bi forum linki yollayabilirim.
orda baya yardimci oluyorlar
Mesaj tarihi:
oluyordur toa sizda
ben toa ile birlikte olsu falan die kasmistim
tek zonela bile oluyordur
dol forumlarinda yardim arayin faq lari falan okuyun
cok basit gorunuyordu
Mesaj tarihi:
hersey tamam oldu ama database bulamıyoruz bi turlu yani npclerimiz yok gerisi hersey calısıyorneyse saol yinede ged
  • Yeni Oluştur...