Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Arkadaş elimde bu modelden var yahu bir tane mousepadim var onun dışında başka hiçbir yerde (koltuk,sehpa vs.) düzgün hareket etmiyor. Sebebi ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 koltuk/sehpa dokusundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ya benim mausped dışında hiçbir yerde mi çalışmaz abi ? deli olucam ya. dandik mauslar bile çalışıyo yani bu nasıl bişeydir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Aynı sorunu aynı mouse ile ben de yaşıyorum. Hiçbir yerde çalışmıyor. Deli oluyorum. Masalarda, A4 kağıt üzerinde falan çalışmıyor hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 garantisi de bitti hani geri götürsem. çaresiz elimde kaldı. hediye bide yoksa çoktan yere vurmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 logitech anywhere mx kullanıyorum bu sebepten dolayı. İster camda ister kafanda rahatça kullanıyorsun, ne atlama yapıyor ne kayma. Darkfield hedeli bişeyler tavsiye ederim. Her yerde kullanılabilmesi hariç hiç bi özelliği yok aletin bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 yani kullandığımız model için normal bir durum mu bu ? hani ben makinede bir sıkıntı arayacaktım yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Teorik olarak lazer olduğu için sorun yaratmaması lazım. Anywhere Mx'in bir önceki versiyonu, Vx Nano'ydu. Dediği gibi laptopla kullanmadığım yer yoktur. edit: bozulmasaydı da yeni mouse almazdım büyük ihtimal. tam bir laptop mouse'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar