aramil Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 -> org.apache.jasper.JasperException: Unable to compile class for JSP: An error occurred at line: 72 in the jsp file: /search.jsp tipi cannot be resolved to a type arkadaş bu script işinden gına geldi ya hep hata hep hata :'( bakıyorum da webdeki çözümler de olmadı, var mı öneriniz lütfen :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 aramil said: -> org.apache.jasper.JasperException: Unable to compile class for JSP: An error occurred at line: 72 in the jsp file: /search.jsp tipi cannot be resolved to a type arkadaş bu script işinden gına geldi ya hep hata hep hata :'( bakıyorum da webdeki çözümler de olmadı, var mı öneriniz lütfen :'( mı acaba? yalnız buradan hata anlaşılmaz yau tüm dosya lazım ama tipi yi aldığın yeri import etmemiş olabilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 şimdi çözdüm allah kahretmesin beni ya değişkenlerin isimleri farklı. kafa uçtu. mola zamanı D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar