GeeM Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 herolion neyi anlamadın neden uzatiosun bi anlasam.. adamlar açıklamış işte. asıl olarak çift kapı çıkan arabaların tek kapı versiyonlarına coupé denir. (kup diye değil kupe diye okunur.. kesilmiş anlamına gelir bknz: beyoncé'ye biyons demek..) 6.45 aslında bir copué değil, spor arabadır.. ama artık coupé her tek kapı araba için kullanılıyor ve 645'de bir coupé olarak geçiyor sanırm. M Technics ise coupé konusuyla tamamen alakasız olarak, arabayı hafifletir, ayrodinamiğini güçlendirir, yol tutuşunu sağlamlaştırır, sürüşü sportifleştirir ve performans arttırır. Yukarda da açıklandığı gibi 5 serisi bi coupé değildir ve haliyle M5'de coupé değildir. Hal böyleyken 6.45 zaten coupédir m6 çıkarmak o arabayı coupé yapmak demek değildir.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 aciklamanin en kolay yolu ayni arabanin yolda giden ve pistte giden versiyonlari demek olabilir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ama tam doğru olmaz.. biri yolda, biri otoyolda desek bi derece..[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 6 serisi tipitip gelio bana ya. Nedense beğenemedim. Ya zaten bmw sevmemde bikaç modelinin alınası vardı en azından.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Gunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Evet off topice kaçıcak biraz ama yeni BMW ler japon güneşine dönüyo yavaş yavaş.
Öne çıkan mesajlar