monarchy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 arkadaşlar öncelikle şunu söyliyim sorunumu forumlarda aradım ama bulamadım eğer varsa forumlarda sorunumun çözümleri şimdiden özür dilerim. Lycos'dan denemek için php-nuke 7.5 site açtım bir gün falan tanrı hesabımla siteyi editledim sonra şifremi değişmek istedim ve beni şifre giriniz bölümüne attı ve şifremi kabul etmedi aklıma gelen tüm şifreleri denedim kısacası şifremi unuttum diyelim bende bulamıyacagımı anlayınca db ye baktım oradada kodlu tabi sildim bende tüm accountları şimdi tanrı hesabımı nasıl açacam :D yardım ederseniz sevinirim teşekkürler pati ahalisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 tanri hesabi ne ya[signature][hline] http://www.yourgameshop.com Eger wow da nasil oynarim napicam diosaniz bi okuyun once su yazani allta sonra sorun forum.paticik.com/view.php?id=101193 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bir yerden php-nuke `un o surumunu indir.. Bak bakalim nasil sifreliyorlar sifreleri.. Sonra bir tane sifre yarat, sifrelere, db ye aktar. olsun bitsin.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gareth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 db den sifre kısmına dc4d7bb566e236e79aa1a8845b535dd0 bunu yaz artık yeni sifren monarchy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 md5 diyoruz buna md5 cevirileri icinde buradan...[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya... AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005 yesil ejderha...[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar