Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ben oha dedim görünce, valla aslında güzel birşey ama ne bileyim şaşırdım yani. http://www.sarvan.net/mezarmain.htm[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 töbe estafrullah[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Evet konu acılmıstı Tovbee :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 tabi burda insanlar gelcekler yakınlarının mezarlarına bakıcaklar sankı online cam varmış gibi "iyi duruyo yerınde" diycekler orda da mezarlık hırsızları mezar taşlarını fln çalıcaklar[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 oha neresi güzel ya yapmayın ya şaka mı bu? şa..[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Vala bilmiyorum ama şakaya kasılmaz bu kadar ki sanmıyorum ciddi ciddi yapmışlar[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Vışşş..[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Yok hocayı tutcan hoca wınamp playlıstten surelere basıcan okuyacak tovbeee[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=103548[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 İnsanların manevide olarak rahatlamasına bir nebzede olsa katkı sağlıyorsa başarılı bir çalışmadır. Ellerine sağlık yapanların.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 vardı bu konu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 cok saçma ozaman çek mezarlığın resmini hep yanında taşı internete bile gerek yok töbe töbe... herşey yerinde güzel kardeşim.
Öne çıkan mesajlar