OmeN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 oyunun çıkmasına zaten 1 ay civarı kaldı ve fiyat olarakda gayet iyi bi fiyattı kaçırmıyim dedim bende aldım. 28 pound = 73 YTL civarına geliyo, avrupada 49 € = 89 YTL (kargo hariç)yani en az bi 15 YTL lik fark var, gelirse iyi olucak :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 arkadaşlar final beta şansını kaçırmadınız us version u alıp şu formu doldurabilirsiniz http://www.wow-europe.com/en/Wowsegform/webform.aspx (kusura bakmayın link olarak yapma konusunda bi sorunum var) bu formu doldurunca fb key i de alırsınız eu retail da da oynarsınız us version la[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 o olay tamamda kardes dandik sirketlere güvenmedigim için getirmedim us den kargo dahil gelmesi 125 ytl yi buluyodu valla 1 aylık Final Beta için kıymadım o paraya çok gereksiz. UK den 2 oyun alınır valla, gelirse tabi :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar