Pluton Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Merhaba, elimde bir açık kaynak proje var C++'da yazılmış. Bunun geliştirmesini ve optimizasyonu yapabilecek profesyonel bir C++ yazılımcısı arıyorum. Özel mesaj gönderirseniz çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Kimse yok mu şimdi ücretiylen bu işi yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 aga bana web grafikci bul ben sana bedava yapayim. at bi öm nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ne kadar profosyonel? freelance mi calisilcak yoksa tam zamanli mi kullanilan framework'ler neler gibi gibi sorular olustu kafamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 senko said: ne kadar profosyonel? freelance mi calisilcak yoksa tam zamanli mi kullanilan framework'ler neler gibi gibi sorular olustu kafamda Freelance abi zaten 4-5 günlük iş diye düşünüyorum ama C++ 'dan hiç anlamadığım için skypeda görüşüp anlatabilirsem derdimi çok daha şukela olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar