Pluton Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Merhaba, elimde bir açık kaynak proje var C++'da yazılmış. Bunun geliştirmesini ve optimizasyonu yapabilecek profesyonel bir C++ yazılımcısı arıyorum. Özel mesaj gönderirseniz çok makbule geçer
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Kimse yok mu şimdi ücretiylen bu işi yapacak
Seele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 aga bana web grafikci bul ben sana bedava yapayim. at bi öm nedir?
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ne kadar profosyonel? freelance mi calisilcak yoksa tam zamanli mi kullanilan framework'ler neler gibi gibi sorular olustu kafamda
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 senko said: ne kadar profosyonel? freelance mi calisilcak yoksa tam zamanli mi kullanilan framework'ler neler gibi gibi sorular olustu kafamda Freelance abi zaten 4-5 günlük iş diye düşünüyorum ama C++ 'dan hiç anlamadığım için skypeda görüşüp anlatabilirsem derdimi çok daha şukela olacak :)
Öne çıkan mesajlar