Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik yılbaşı partisi threadi // coşarcasına coşmak lazım!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şampanyalar benden hadiii herkes tepinsinnnnn..
Istek parca dans etcem hade Hey Sexy Lady istiom :)[hline]Sam, 25 December 2003 06:23 tarihinde demiş ki:
bu dark ve unity bir olup saddam'ı savunsunlar, adam serbest kalmazsa arcane'in elini öperim.
Mesaj tarihi:
YUPPPPPPPPPUUUUUUUUUUUUUUUUU
yenı yıllllllllllllllllllllllllllll geldııııııııııııııııııııııııııııııı 20044444444444444444444[hline]Döncem ben sanaaa...
''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
son dakkalar winning eleven türkiye ligi turnuvası yapıyoruz evde bir yandan rakı+bira+cin ohs :P[hline]KinGpiN the striked sazan
BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Mesaj tarihi:
hazır birkaç dakika kalmışken ben kutlama mesajın ataıp kendi kutlamama kaçayım diyerekten hepiniz nice mutlu yıllar nice seneler dileklerimi iletiyorum
daha nice yıllarda hep beraber paticikte olmak dileğiyle herklese sevgiler

ben şampanyaya gidiyorum beyler sonra uğrarım[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
yeahhhhh!! herşey mükemmel geri sayım başladı başlıcak coşarcasına müzik süperrrrrr!!! İçkiler su gibi akıyor herşey harikaa hadiii tepinelimmmm!!![hline]Sam, 25 December 2003 06:23 tarihinde demiş ki:
bu dark ve unity bir olup saddam'ı savunsunlar, adam serbest kalmazsa arcane'in elini öperim.
Mesaj tarihi:
MUTLU YILLAR BUTUN PATİCİK ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI KUTLARIM[hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
*!thatanos tan şampanya almak için 1. sıraya dizilir*
*!Paso fondip yapar*[hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
200000000000000000000004
Girdikkkkkkkkkkkk

Bütün Patilerin Yeni yılını kutlarım efenim.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
şampanyayı patlattıktan ve birtkaç kişiye nescafe yaptıktan sonra bilgisayarınn başına oturdum

her zamank gibi artilerin ayıltıcı ciddi elamnı oldum ne yazık ki(herkesten çok i,çmeme rağmen) ve de daha saat 12 olmasına rağmen nesacefeleri yapmaya aşladım
neyse bunları geçelim en önemli mevzuta gelelim,

herkesin yeni yılını kutluyor nice sağlıklı mutlu ve paticikli yıllar diliyorum
herkese sevgiler ve öpücükler[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
tüm paticikin yeni yılı kutlu olsun, her ne kadar biz elektirik kesik bi şekilde geyik yaparak girdiysekte :)

en azından yurta kimse olmadığı için net hızlı baya bi şu an :)[hline][i]Wow - MM - SmS
  • Yeni Oluştur...