MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ya girdim abbys e yasratık kesiyomda hangisinden abbys çıkar leech kesiyoru abbys çıkarmı yani
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Küçük mavi kurtcuklar :) Onlardan çıkıyo...[signature][hline]Besmele çek...
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya ben abbys e girdim oyundan soğudum ya yaratık kesemiyorum etraftaki manyaklar bütün yaratıkları kesiolar büyücülerden nefret etmeye başladım
Lentisel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ahahhah büyücünün özelliği o canı azdır area damge vurabilir. Benden nefret etme yani sende büyücü kas ve abysse 30dan önce gitme derm[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ya hiç gem çıkmadı en azından 50 kurt kestim ne bu ya manner 0 artmıyo zaten ondanmıdır
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 abssy çok sinir bozucu bir yer gerçekten
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 lvl 35 den önce Manner alamazsın zaten. Bu arada kendine bide sadece abyss için char kas. Mage yada archer bu ikisinden başka char iş yapmaz abyss de yani yaparda bu ikisi kadar değil.[signature][hline]Besmele çek...
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: GM-Azrael, 03 Ocak 2005 19:07 tarihinde demiş ki: Küçük mavi kurtcuklar :) Ne mavisi ba :) Ala ala benim pcdemi sorun var,ben kahverengi görüyorum :hmm:
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ehe isi ben biliyom galiba :)) lvl 45 lik warriorla birlikte ( benim mage lvl 44) gidiyoz bide archer 3.katı kapatıp basıyoz parayı :))))))provake + alan büyüsü :))
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Alan büyüsünden burada nefret ettim desem :D Adamlar bi koyuyuolar cap en iyisi benim şu mage kasiim
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 aslında magede kasmak pek çözüm diil :) ben tek basıma gidince fazla barındırmıyorlar herkes bana dalıyo Bu aralar abys de human üstünlüğü var :) bence sırf para icin mage açacaksan human mage aç :) gerçi orc mage kadar keyif vermez ama idare eder
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bir türk le konuştum.Adam bir yer varmış abyss dungeonda oradakı yaratıklardan cok cıkıyormus abyss gem.Sordum yerını ama soylemedı.Bu kadar cimrilik olmaz ha.[signature][hline]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 "abi bu telefonu 2 kere sallıosun, sonra antenini duvara sürtüosun o zaman daha az fatura yazıomuş.." anladınız? :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Buzkirpisi, 03 Ocak 2005 23:23 tarihinde demiş ki: said: GM-Azrael, 03 Ocak 2005 19:07 tarihinde demiş ki: Küçük mavi kurtcuklar :) Ne mavisi ba :) Ala ala benim pcdemi sorun var,ben kahverengi görüyorum :hmm: eet senın pc de sorun var galiba :D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 werewolf lar açık kahverengi, kekuri ve goblinler yeşil,bunlar dogrumu bari :D
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Buzkirpisi, 05 Ocak 2005 09:30 tarihinde demiş ki: werewolf lar açık kahverengi, kekuri ve goblinler yeşil,bunlar dogrumu bari :D valla werewolf lar la kekuri ler doru da goblinler yeşil değil beah :d onnar da kahverengi belli oldu sen renk korusun
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Eyvah Abicim cıldırtma simdi,sınava gıdıcem zaten :D :D <<<- Bu yesil degilmi :hmm: :) [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 05 Ocak 2005 10:04 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 eet o yeşil sağdaki de mor :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Sitedekiler resmi hariç hiç goblin Boss gören varmı? geçen gün bi ark dedi goblin lerinde ordaki büyük ağaç kadarmış:P[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Kekurikakayı diez acıldıgı ilk dakikalarda görmüstüm,orc wariordan biraz buyuktu sanırım.
Öne çıkan mesajlar