Mvardars-tog Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 morphling - $25 berserk (alpha) - $70 mox pearl (unlimited) - $300 masticore - $20 savannah - $20 hypnotic specter (alpha) - $30 birds of paradise (foil) - $130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Mvardars-tog, 08 Kasım 2004 16:11 tarihinde demiş ki: birds of paradise (foil) - $130 yanarım..yanarım..kaybettiğim bop'a yanarım..[signature][hline]Road trippin with my two favourite allies.. Fully loaded..we got snacks and supplies.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yanarım yanarım bursa'da mtg ci gençliğin az olduğuna yanarım :([signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Beyler, olmus bitmis artik, yanmayin...bakin burda kartlar var satilik ;) yukaridakiler disinda: istediginiz duallandler (icinde mavi olanlar) - $28 dualland (icinde mavi olmayanlar) - $20 arabian nights booster pack - $100 (direk boosterboxindan satiyorum, ondan fiyati dusuk) asagidaki kartlar icin de ilgilenenler lutfen fiyat sorsunlar bana: foil exalted angel exalted angel foil wrath of god wrath of god foil chrome mox chrome mox fangren firstborn foil troll ascetic foil akroma, angel of wrath blistering firecat pentavus foil sundering titan tesekkur ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mustafa abi msn i ac konusalım :)[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 nasil ulasiyoruz sana Mvardars-tog? icq?msn? bi de nerdendin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bana forumlardan ulasabilirsin simdilik, zaten hergun kontrol ediyorum. Newyork tayim ama senede 5-6 kez turkiyeye donuyorum. Istanbulda oturuyorum ve kasim 20 de turkiyede olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mustafa abi unutma bursaya gelcen he bu arada sana biazdan setleri sölicem klasör getiriceksin ya okq ? :tebrikz:[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Mvardars-tog, 10 Kasım 2004 16:56 tarihinde demiş ki: bana forumlardan ulasabilirsin simdilik, zaten hergun kontrol ediyorum. Newyork tayim ama senede 5-6 kez turkiyeye donuyorum. Istanbulda oturuyorum ve kasim 20 de turkiyede olucam. tamam ben liste yapiodum zaten koleksiyon eksiklerim icin. msn felan olsa da konussak daha ayrintili iyi olurdu[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mustafa abi pentavus u bana ayır[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bu arada alpha hypnotic specter i da ben alabilirim[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sanrey msn imi eklesene [email protected][signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Wrath of god ı bursaya gelirken getirirsin mustafa abi bide msn i acsana bi ara[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Orkun Esas sen biraz msn ini açsana... Bu arada VARDAR sağolsun, en yakın arkadaşımı kazıklayıp elinden değerli bi kart aldım... Senin yüzünden VARDAS ;) Kaptırdım gidiyoruz magic e bakalım nolucak halimizzzz[signature][hline]Hangi Büyü Birkez Olsun Sevildiğimin Bilgisini Kalbimden Söküp Atabilir ki?... Ölüm Bile Bu Kadarını Yapamaz!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole Sink hole ps: bu kartın hastasıdırda raistlin (sinkhole :D ) SinEkHOLE :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Vardar telefonunu açsana yaa.... Bu son şansın ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Kes uleyn.... ;) Sinkhole Rulazz.[signature][hline]Hangi Büyü Birkez Olsun Sevildiğimin Bilgisini Kalbimden Söküp Atabilir ki?... Ölüm Bile Bu Kadarını Yapamaz!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 HAddiii leeeeeeeyn armageddon dahaa güzeeel :D msn i ac leyn[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 .[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar