Cengaver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Arkadaşlar cdromumda mi bir bozukluk war yoksa pcde mi sorun war bir turlu anlayamadım. Sorunum cd den ne zaman bir oyun yuklemeye yada bisey yuklemeye kalksam ya installer hata verio yada autorun hata weriyor. Bilgisayari her turlu worm ve virusu karsi scan ettim ama hic birsey cıkmadı hatta xp den kaynaklanacagını dusunup format atip tekrar kurdum ama bir turlu installeri calıstıramadım bir bilgisi olan warsa yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 pc ye format at düzelce bak sana garanti bizim bi arkadasa daha olmustu oyle[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar