forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 http://www.e-kolay.net/sinema/Promosyon/elestirmen/sartname.asp böyle bişey varmış, ödülleride fena değil[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 İyiymiş de şimdi neyin eleştirisini hazırlasak ki? Malum 2004 hareketli bi sinema yılıydı neyi seçsek de katılsak. Ayrıca a4 kağıdını geçmeyecek demeside kötü olmuş kapsamlı eleştiriler yazmayı daha çok seviyorum ben.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 benim aklımda bir film var ama bir eleştiri yazısı formatı nasıl olur onu bilmiyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bazı sinema sitelerindeki veya mecmualarındaki sinema eleştirilerini okuman sana fikir edindirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar