Core Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Elimizde olan, avi yada wmv uzantili bir video dosyasindaki sesi wav formatinda yada herhangi bilinir ses formatinda(i.e.: mp3) ayri bir ses dosyasi olarak nasil ayristirabilirz???[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=47480 tam linkini bulamadim ancak bu konuyu acan arkadasin imzasindaki linklerden birinde virtual dub ile nasil yapilacagi anlatiliyordu biraz incelersen bulabilirsin ne yazikki tam link aklimda yok ps:divx bolmek veya birlestirmek konularinin birkisminda ,sanirim giris kisminda seslerin nasil cekilecegi anlatiliyordu.yani ayri bir konu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Windows Movie Maker'da belki ayrılır. Veya wmv'yi mpg formatına çevirip. TMPenc programıyla ayırabilirsin.[signature][hline]FAUST Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 wmm'da ayiramadim, yok arastirdigim kadariyla..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 vdub ile dosyayi aciyorsun. sonra menulerden birinde ki (muhtemelen file menusunde) save wav secenegini bulup tikliyorsun. o sana nereye dio isim dio .. sende onlari yazip ok diyosun oluo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Adobe firmasının bi programı var audio bilmemne diye chip dergisi vermişti bi kaç ay önce mükemmel bi program video dosyasından sesi ayırıyor sonra o ses dosyası üzerinde bi sürü oynama yapabiliyosun,dosyadaki boşlukukları falam siliyor,sonra mp3 wma gibi bi sürü formata dönüştürebiliyosun biraz ingilizcen varsa kullanmasıda çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Video to Audio Converter diye bi program var ben kullaniom .. işe yario[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 saolun arkadaslar.. vdub ile isimi coktan yaaptim :) su anda telefonumumun melodisi, cem yilmazin seslendirdigi you can easily :-P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar