Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Level da okudum falan zaten bekliyordum denebilir malum çıktı mı? çünkü ben bilgisayarcıda görmedim alan oynayan varmı? nerede bulabilirm?[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Souldrinkerın söylediği kadarıyla ingilizcesi martta geliyor. Leveldaki adam falan almancasını oynamış. Almancasıda normal bilgisayarcılarda yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Evet almancası çıktı oyunun, zaten ilk oyunun da ilk baş almancası çıkmış, Almanya'da oyun çıkınca ingilizceye çevirip bir süre sonra oyunu piyasaya sürmüşlerdi. Bu seferde hataları düzelteceklermiş. Sanırım martta elimizde olur, ama gecikebilir de tabi. Bu arada ilk gothici bende baya sevmiştim, hatta tekrar başladım şu günlerde ama oyun çok lineer be. Ne olursan ol hep aynı şeyleri yapıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar