subseven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 merhaba, ürünü 29/05/2014 tarihinde, bir web sitesinden, indirim kuponumla aldım. biraz para kazanmak amacıyla satıyorum. Kutusu açılmadı, sıfırdır. 2 yıl garantisi var; garantiyi sunan firmanın ticaret ünvanı "aritmetik teknoloji elektronik san. ve tic. ltd. şti". hizmetleri nasıldır hiç bilemiyorum. tercihim alıcı ödemeli olarak aras/yurtiçi/mng kargo ile göndermek; ama elden almak isterseniz fatih/kocamustafapasa'dan elden teslimat yapabiliriz. maalesef indirim düşünmüyorum. iyi günler dilerim fiyat: 310tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 fiyat söylemeyi unutmuşsun panpiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ekledim. teşekkür ederim uyarın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 birisiyle anlaşıldı. büyük ihtimal satılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar