KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Knightonlineworld serverlarında oyunu oynuyorum. Elmorad ırkında 30 lvl a gelince yaptığımız ve bize tam 1 lvl exp. 'i veren reconniance görevini yapamıyorum. Falkwine den kaıdı alıp scout a götürüyorum. Fakat scout yalnız başına duruyo orda. Bana bi report verior ama yanında savaşıp mapleri alabileceğim kimsecikler yok. Aynı görevi orclar yapabilirken insanların yapamaması çok acı bi durum. acaip bi exp kaybı.... :(
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 HIm enterasan bi durum. Bire server 1 deysen 2 ye geçmeyi dene.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ares2 yi kullanıyodum. Geçtim ares1 i denedim ama olmadı....
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 BU sorun beni aşar. xx2xx sen nediyon bu konuya?[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben orc um humanlar ne gorevi yapıyor bilmiyorum :))
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Aynısını :)[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 orc mu megathron mu kesiyorduk tam hatırlamıyorum ama bi ırkın yapıp diğerinin yapamadığı bi gorev yok sanırım lagda falan kalmıssındır. 1 nolu serverdan gir derim :)
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: xx2xx, 05 Ocak 2005 14:11 tarihinde demiş ki: ben orc um humanlar ne gorevi yapıyor bilmiyorum :)) Abi piana da gördüğüm herkese sordum. Benim gibi yenilerden olanlar o görev yapılamıyor dedi. Eskiden yapanlar benimle birlikte geldiler. Sen o savaşçıları öldüremeyebilirsin dediler felan. Ama onlar bile şaşırdılar. Sanırım bu x-mas update den sonra böyle bir şey oldu galiba... ama anlayamadığım neden orclar yapabiliyor da biz böle bi durumda kalıyoz. Ya bu bi avantaj veriyor orclara resmen yaaa 360 bin exp. az bi şeymi yaaa..:(
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 valla ben mage charımla yaptım ama sonradan kastıım rogue ile gittiğimde orc morc yoktu kısmet olursa yapacam onuda bi gün =P[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bunlar taksit taksit çıksa bile razıyım. Her gün gidip bi orc öldürürdüm. Yeterki gelsin bi tane bitane de olsa...
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 çoğu kişi mavi orc npc ile konuşmayı unutuyor. açarlar inşallah yakın zamanda.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :) [Bu mesaj Quanzi tarafından 05 Ocak 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar