HaploNexus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Arkadaşlar yapan varmı bu questi. Varsa detaylı bilgi verebilir mi? Nerde ne kesiliyor, kimden quest alınıyor? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sana tavsiye hangi ırk ı seçmeyi dusundugunu de yaz cunku oyunda Questler daha cok ırk a gore degisiyor . ama ırk farketmez diyorsan http://worldofwarcraft.4players.de:8080/juniorx3videos.php bu adresde 30 dk. lık bir warlock videosu var onu indir seyret sıfırsan baslayarak karakteri gelistiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 pardon soruyu yanlıs anladım benim mesajı gormezden gelin en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 www.thottbot.com www.goblinworkshop.com[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yanlis hatirlamiyorsam 1 tanesi south shore un guneyine sahile iniyorsun orda bi chest i acicaksin. chest in ismi bulacagin item la ayni isimde karistirmana imkan yok digeri ise thousand needless ta centaur larin magarasinda en sagdan gittiginde suyu gectikten hemen sonra soldaki centaur un hemen yanindaki chest olmasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 quest i herzamanki gibi trainer veriyor lvl30 olunca rachet den basliyor olman lazim trainer a gidersen direk zaten gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Aradığımı buldum Arşiv olarak buradada bulunsun http://www.wowmb.net/content.php?content.34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar