GeeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bilgisayar dersinde hoca bi sunum hazırlamamazı istedi.. işte müzik koycakmışız sunuma. Müziği koyuyorum ama her next dediğimde müzik duruyo. naapmalıyım? aşşadaki mesaj bu topic altında görmek istediğim şey diildir, yardımlar memnuniyetle kabul edilirken boş yorumlar yadırganmaktadır. Zira ben powerpoint iyi bir programmıdır diye sormamışım,sorsam da cevap sux olmamalıydı [signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. [Bu mesaj GeeM tarafından 05 Ocak 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj GeeM tarafından 05 Ocak 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 powerpoint kadar tiksinç bişi olamaz ya[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 http://cel.colgate.edu/howto/powerpoint/pc/add-music-presentation.htm bu yeterli olacaktır :) nasıl bulunduğu g00gl3 microsoft powerpoint how add music entire presentation[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar