DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 2 gün önce gayet güzel çalışıyordu bugün açmayı deneyince görev yöneticisinde 1-2 saniye duruyor sonra kayboluyor yani açılmıyor. internette ki şeyleri denedim ama olmadı. Sistem geri yükleme yapıcaktım yakın zaman da geri yükleme noktası olmadığından onu da yapamıyorum. internette şu yazıyor ama olmuyor yani. cd cd windowsSysWOW64 regsvr32 jscript.dll regsvr32 jscript9.dll regsvr32 vbscript.dll http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Skype-s-login-screen-won-t-show/td-p/1131914 daha önce başına gelen ve düzelten var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 güncelleme yap skype'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 sildim tekrar yükledim appdata filan hepsini sildim kar etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 skype virüsü girmiş butun bilgilerin tehlikede acil format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 güncelleme yap skype'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar