Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Tutoriallarını izledim ama, var mı arkadaşlar bana yardımcı olabilecek? Anlatabilir misiniz ? Ya da bi kaynak gösterin filan kendim öğreneyim nası temizlenecek.3 senedir temizlenmemiş filtre var elimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 alt haznesini söküp komple içindekileri suda yıkıyorsun işte bişeyi yok tutoluk bişey değil sök anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 OK sökeyim o zaman eğer dediğin kadar basitse Yeni filtredir, vs dir almak gerekio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 yani içindeki malzemeleri değiştirsen iyi olur nerede ne amaçla kullanacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 akvaryum da kullanıyorum abi, akvaryum için.Melek balıkları var. Nerden bulcam iç malzemeleri var mı tanıdık bi akvaryumcu filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar