OrC_WaTcHeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 beyler ben yeni server açılıyor diye duydum,yarın açılıyormuş doğru mu?
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Öle bi sölentiye bende rasladım. Ama doğrulamak için sanırım Forumlarına bakmak yeterli olacaktır. Ben bi gidip bakayım :)[signature][hline]Besmele çek...
OrC_WaTcHeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 saol tşk ederim baktıysan hemen söyle sabırsızlanıyorum
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Walla forumlarında öle bi habere rastlayamadım :([signature][hline]Besmele çek...
OrC_WaTcHeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 alla alla çok acaip bi oyuna girip soralım
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 İnsallah acilir acilirsa ILK LvL 60 asasian ben olurum walla 24 saat kasarım :) ama Harpy Lazım 45 ten sonra onada asasian kolay bulunuor.Harpy icin ugrasacam :)[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 valla açılsın güzel olur[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Evet Areste Kastım Ban landıkm Diezde Kastım Clandan ciktim yanliskla moralim 0 oldu o charıda bıraktım [pelerin vardi :)] Xigenonda Ban acilacak die kasmadım oda acilmadi.Yeni Server Acilirsa baslicam walla kasmaya Orc mu olsam Human mı karar veremdim eskiden Orctum Sizde Orcmu olam Humanmı???[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 alper adam ol :) yeter kasmadin ben seni bilirim
Lentisel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Beyler yeni server açılırsa ben başlıcam bu sefer 15 tatilde yakın gece gündüz kasar lvl 6x yaparım ben onu. Ve açılırsa kendi adıma human diyorum. Hem kıyafetler daha iyi hemde level kasılacak yerler ezberimde :)[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bende human[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 NeoZEB Sen karisma sen anca beni kandirip **** gecersin benle konusma.....Burdada benle muhatab olma istedigimi yazarım...[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Lestinsel biliyosan kolaykasılcakları söylesen çok zor kasıyorum
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hahahhaa ben sana solidklerimi yapsaydin o shard senindi hala kasada duruyor..ve bana ukalalık yapma ;) yakalamıyım dısarda seni ;)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yakala ne olacak?? Hem Sen benle dalga geciyordun bunu biliyorum....Hem suanda 7.000 np war zaten ama almadin hala..[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yeni server a bende direk atlarım valla Ve önce İnsan diyorum :)[signature][hline]Besmele çek...
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 1 saat sonra cafedeyim goster bana 7000 np yi RED devilskada sın oke ? cuma aksamı da pelerin alacagiz.. hemen seni clana alicam..Sharda senin olacak..7000 np yi goster bana sadece..1 saat sonra cafe ye gel alpercigim
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 önce bi rogue kasarım human sonrada mage[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Artık istesemde gelemem.Charı sildim.Yeni Serverde Kasacam.Pelerini biraz zor alirsiniz onuda soyliyimm kral kadro ile kesemediniz.Orclar Catır Catır indirdir.Sizler Ölmemek icin Centaur'un arkasında Z -R ile ates ederken biz orada dewamlı ölüyorduk.2 kez öldün die Zebani charınla hiç bişi yapmayip bizi izledin eger cuma günüde onu yaparsan Emin ol senin sayende gene pelerin alamıcaksınız.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ya 2 alper var bende alperim aaaaaaa
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hahahhahaa :) Sen merak etme bu sefer alınacak.hem ben seni ölmen icin clana aldım . geregide buydu sen noob dun noob lar ölmek icin alındı :)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 heheh iyide ben o charı Noob olsun die actim zaten uahuahauh + o clandan ben kendım cıktım.İstesem girmezdim? Seni Sevdigim Deger Verdigim icin girdim Emin ol??[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 benimz sozum sozdur.. pelerin alıp 62 olunca char senin dir . ZEBANİ yi baskasina vermem bilirsin sana soz verdim senin olucak. yeni server da benim bildigim bugunlerde degil mart-nisan aylarinda acilicakti..bilginize biraz arastirma yapin..www.knightonline.jp adresi biraz cincede olsa yaninizda her zaman bir cinli bulundurun ;) tercume icin.... :) bu sırada yeni server da bildigin gibi yine en ust duzeye cıkıcaz diez tayfaısıyla beraber bu sfere orc uz :) Diez_J EXR NEOZEB DİEZ_K TAYTAY CAESAR LANS hepimiz orc ;)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 OK ben bekliyorum.Yeni Server acilirsa Orc olacaz Bu serfer SirkaOS lar Human olacak gene ayni olacaz :)[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
Öne çıkan mesajlar