littlebitpinti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 simdi benim yesil pasaportum var fakat 3 ay sonra bitecek ve bordoya donecegim. malum 25 yas. isvece gitmeyi dusunuyoruz bitmeden fakat biteme 3 ay kala girebilir miyim. bazi ulkeler minumum 6 ay istiyor ya hani pasaport suresini. bilginiz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 6 ay benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 topic/nick uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Katibim said: topic/nick uyumu ne alakasi var? yesil bitmeden biraz daha gezelim diyoruz. yesile yenilenmiyor artik. dogrudan bordo ve vize ile ugrasmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 tam biticegi tarih yaziyo mu 3 ay sonrasi icin, yoksa 3 ay sonra dogumgunun o zaman hakkimi kaybediyorum diye mi diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 aquila said: tam biticegi tarih yaziyo mu 3 ay sonrasi icin, yoksa 3 ay sonra dogumgunun o zaman hakkimi kaybediyorum diye mi diyosun. 4 ay sonra 25 yasinda olacagimdan yesil pasaport gidiyor. bu pasaport'un suresi de dogum gunumden 1 gun once doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 aquila said: tam biticegi tarih yaziyo mu 3 ay sonrasi icin, yoksa 3 ay sonra dogumgunun o zaman hakkimi kaybediyorum diye mi diyosun. 13 eylul 2014 son tarihi pasaportun 14 eylul de dogum gunum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 a passport which is valid for at least three months after the final date of the visa bunlari bulmak bu kadar zor degil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar