Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverlardaki Rogue Çokluğu..

Instigator

Öne çıkan mesajlar

Warsong da 44 rogue karakterim var.Bir mage in rogue yenebilmesi icin rogue un sthealth olmaması lazım ki sheep edip çaksın ki öyle bile yenmesi zor.Priestleri şu ana kadar 2 kere kesebildim digerleri zora gelince fear atio ve heal sonra topuk.Warlocklar çok daha az zorluyo prieslerden.Warriorlar ise aynı lvlim 2 warrirorı kesmiştim gerçi ne kadar iyi oynadıkları meçhul ama :).Shaman ise genelde kesiyor.Frost Shock ile.İnstant bir büyü 6 sn cooldown 8sn slow atio ve yaklaşık 200dmg veriyor ve stacklenebiliyor bunun yanında bir de totemleri dikior tam oluyorsunuz.Zora gelince de su kıyısındaysa water walkla kacior.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GladricSpirit, 02 Ocak 2005 11:07 tarihinde demiş ki:
yaw arkadaslar magei napmisiniz ezmisiniz oyle adam gibi oynayan mage bi rogue a hayatta kaybetmez (rogue istedigi kadar iyi oynasin) tek yapman gereken stun ile sana vurdugunda blink yapmak poly ustune ye ic full hp ol pyroblast ve bi insta ile guzel bi acilis yap yanina gelene kadar bi tane daha fireball frost nova sana vurmadan once bi tane daha fireball insta ile birlikte olur rogue ve buna hic bisey yapamiyo rogue lar bi cok rogue ile duel yaptim kendimden baya ust lvl lar ile surekli olarak yeniyorum. mage i en cok zorlayan classlar priest, shaman, pally.

yanlız polymorph yapınca ne akdar cabuk regen oldugunu biliyosundur heralde.pvpde kacmicaksanız poli atmak aptallık bence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 02 Ocak 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
said:
GladricSpirit, 02 Ocak 2005 11:07 tarihinde demiş ki:
yaw arkadaslar magei napmisiniz ezmisiniz oyle adam gibi oynayan mage bi rogue a hayatta kaybetmez (rogue istedigi kadar iyi oynasin) tek yapman gereken stun ile sana vurdugunda blink yapmak poly ustune ye ic full hp ol pyroblast ve bi insta ile guzel bi acilis yap yanina gelene kadar bi tane daha fireball frost nova sana vurmadan once bi tane daha fireball insta ile birlikte olur rogue ve buna hic bisey yapamiyo rogue lar bi cok rogue ile duel yaptim kendimden baya ust lvl lar ile surekli olarak yeniyorum. mage i en cok zorlayan classlar priest, shaman, pally.

yanlız polymorph yapınca ne akdar cabuk regen oldugunu biliyosundur heralde.pvpde kacmicaksanız poli atmak aptallık bence.

poly i combati resetlemek icin atiyosun zaten soyle rogue sana stun cilis yapicak 4 saniye suruyo "mage okuz degilse" ki yukarda lvl 44 rogue olan arkadasa hep okuz olanlar denk gelmis belli ilk saniyede blink atar ve poly yapar zaten rogue un gucu full dur poly rogue a hp yonunden bi arti saglamaz o yuzden mage yiyip icer hp mana fuller zaten burdan sonrasi en kolay kismi dalga gecerek oldurursun rogue u

[Bu mesaj GladricSpirit tarafından 02 Ocak 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sheep ilk buyu olarak kullanilabilir.
uzun castli sayko buyusu var mage in onu atmak icin herhalde.
ardindan nova aynisindan bi tane daha
ustune frost bolt blink fireball insnat cast li iki buyusu var sanirim ..onlar birde arada

savas esnasinda yenip iciliyor mu? ben yiyip icemiyorudma koseye cekilince heh.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 02 Ocak 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THARKAS, 02 Ocak 2005 12:28 tarihinde demiş ki:
sheep ilk buyu olarak kullanilabilir.
uzun castli sayko buyusu var mage in onu atmak icin herhalde.
ardindan nova aynisindan bi tane daha
ustune frost bolt blink fireball insnat cast li iki buyusu var sanirim ..onlar birde arada

savas esnasinda yenip iciliyor mu? ben yiyip icemiyorudma koseye cekilince heh.

ilk 5 10 saniye combatta sayiyo seni o yuzden yiyip icemiyosun ondan sonra rahatca yer icersin bandaj yaparsin olmadi adam polyden cikti gene poly yap gene ye ic o uzun sure cast edilen buyu pyroblast lvl 60 oldugunda 1000+ dmg verebiliyo genelde acilis soyle oluyo sheep ten sonra fireball + fireblast insta ve pom+pyroblast boylece pyroyu insta cast etmis oluyosun toplamda 2000+ bi dmg veriyosun ardindan forst nova donup bi fireball ve firablast daha 1000 e yakin dmg daha demek bu olmadi adam hala geliyo blink atarsin gene ayni ikili boyle boyle devam eder cooldownlar kisa zaten forst nova ve blinkin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 02 Ocak 2005 12:36 tarihinde demiş ki:
combatta yenip icilemiyor ama first aid kullanabilirsin.poly ilk olarak yapılcaksa tamamda adama vurduktan sonra yapıyosan yuh yani hehe

normalde kullanilmiyo tabi yani kullanmaman gerek ama baktin kotu gidiyo isler adam senden baya avantajli gibi combati resetlemek icin gene kullaniyosun mecbur o fulleniyo sende fulleniyosun basliyosunuz burda gene senin avantajin oluyo mana based charlara karsi cunku manalari regen olmuyo sen manayida fulluyosun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 02 Ocak 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
warrior vs. rogue'da genelde warrior kazanıyor. tabi teke tek kalırlarsa...

artık bu PvP sorularında hangi server'da ve yoğunluğun ne kadar olacağını belirtirseniz iyi olur. Ya da hiç uğraştırmadan GvG'yi de hesaba kattığınızı söylerseniz en azından cevap verirken bir de onu hatırlatma gereği duymayız...

nereye kazaniyor nerde kazaniyor ?
çoğu zaman yari hp ye gelmeden yatirmiş oluyorum
warriorun bütün olayi evasion'a bakar
açtinmi evasionu 15 saniye
preperation varsa 30 saniye
oluyor 75% dodge chance , 6 % parry chance
nereye vuracak warrior ?
boşa sallar durur
stun bile etmiyorum genelde , ki 2 tanede cold bloodlu evis çakiyorum =2.5k dmg (warriorda)
hiç şanslari bile yok en ufak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 02 Ocak 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
ama adam polydeykende combatta sayılıyosun en iyisi baktın yenilcen frost nova atcan sora istersen garanti olsun diye bide poly at ustune mana shield ac blink yap kac eheh

abi o sadece 5 10 saniye suruyo hatta 10 saniye surmuyo diyim 5 saniye falan combatta sayiyo seni sonra rahatca yiyip icebiliyosun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
herhavzindibayni, 02 Ocak 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
said:
riglous, 02 Ocak 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
warrior vs. rogue'da genelde warrior kazanıyor. tabi teke tek kalırlarsa...

artık bu PvP sorularında hangi server'da ve yoğunluğun ne kadar olacağını belirtirseniz iyi olur. Ya da hiç uğraştırmadan GvG'yi de hesaba kattığınızı söylerseniz en azından cevap verirken bir de onu hatırlatma gereği duymayız...

nereye kazaniyor nerde kazaniyor ?
çoğu zaman yari hp ye gelmeden yatirmiş oluyorum
warriorun bütün olayi evasion'a bakar
açtinmi evasionu 15 saniye
preperation varsa 30 saniye
oluyor 75% dodge chance , 6 % parry chance
nereye vuracak warrior ?
boşa sallar durur
stun bile etmiyorum genelde , ki 2 tanede cold bloodlu evis çakiyorum =2.5k dmg (warriorda)
hiç şanslari bile yok en ufak

Riglous orda uçmuş biraz , arkadaşa göre warrior uber sınıf şu an bende hayallerini yıkmak istemedim açıkcası . Gerçekteyse warriorun daha güçlenmesi lazım .Şu an bir druid var 1de warrior buffa ihtiyacı olan yoksa iki sınıftada iş yok ...
Sosyal ağlarda paylaş

firemage fox , birşey yapamiyor
mage olarak kesebilitesi olan tek kişi cold mage
shieldi çok sağlam energy abiltiy birakmiyor
dmglari cok iyi sabit bin bin vuruyor ,

paladini de kesmesi çok kolay
kesilmek için adamla 10 kere duel yapmiş olmam ve ne yaptiğimi anlamiş olmasi gerekir
bi kere kim olursa olsun açilişta stelath olup stunu yer
ister mage olsun aoe atsin cikaricam diye ister human olsun perception acsin
stealth a basip , ardindan sprintleyip stelath vaziyette adamdan daha hizli yürüyerek sizi görse bile tiklayip dalma şansi bulamadan stunlamiş olabiliyorsunuz çok rahat

bunun dişinda paladine karşi 1/3 hp kalana kadar 5 cp ola bile sinister strike falan vurarak devam edip direk 1 vuruşta öldürebileceğimiz (1.5k hp falan) noktaya geldiğinde direk cold bloodlu 5cp evisi verip bayiltmaktir
eğer öldüremezsek bittik çünkü açar shieldi amca full hp çikiverir geri sanki yeni başliyormuşuz gibi , bizde ne ability kaldi ne bişey , tek oluyo one shot kill dir

priest EN ZOR u rogue için
feari yedinmi zaten gg , 3 tane dotu da yersin slow u da yersin mind blast la kütür kütür 700 dmg i da yersin
priesti da kesmenin ben şahsen tek combosunu bulabildim
oda feari bile atma şansi buldurmamak şöyle yapiyorum aynen
(adam vuramiyor bile) (evet 5-10 tane lvl60 priest kestim bu şekilde)
direk stealth başladik amcadada shield var herzamanki gibi
direk cheap shot i veriyoruz
ardindan 2 tane ss etti 5cp ve 0 energy direk bi thistle tea için kidney shot vuruyoruz etti 6 sn daha stun
energymiz gitti geldi biraz 6 sn boyunca 2 tane daha ss vuruyoruz etti 3 cp ve 30 energy falanda kalir
ardindan veriyoruz blind i
10 saniye süresince energymiz coktan fullendi ve 3cp miz var
basiyoruz vanish
tekrar cheap shot 4 sn stun arada energy falan doldurup , etti 5 cp tekrar kidney shot 6 sn daha stun basiyoruz şimdi preperationa :) tekrar bir blind
2 cp miz var tekrar energy doldur
vanish , cheap shot
etti 5 cp bas cold blood a
zaten şimdiye tomarlan dmg vurduk çok tan öldü aslinda ben abartiyorum :) ver 5cp li evis cold blood u
direk zaten 2k vurduk bunla
öldü reslendi geldi tekrar öldü bile amca .

not: bu hayal ürünü falan değildir
rogue oynamayan arkadaşlar şimdi oha olurmu öyle şey falan diyecek , evet olur mage i veya priesti 1 tane büyü attirmadan öldürebilir bir rogue ,
Sosyal ağlarda paylaş

ha bişi daha var
dot > rogue
rog a dotu verdinmi bütün olayi biter
en işlevsel abiltiy ler stealth gerektiriyor ve dotlarda stealthi bozuyor
rogue dot yediyse yapabileceği tek şey mal mal sinisterter strike vurarak cp topliyacam diye uğraşmak olur , marifte dot atabilmekte işte , çoğu kimse atamadan dikiyor nallari havaya :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben paladin olarak her türlü rougeu yenerim. Hiçbir rougeda beni leveller arasında uçurum yoksa yenemez . Bunu bu kadar iddialı yazabilirim .
Neden
Holy shield > Rouge
Aura of retribution> Rouge
Sırf bu iki yetenek rougeun kendi kendini öldürmesi için yeterli hiçbir rougeda bu yeteneklere karşı duramaz tek yapabileceği kaçmaktır . Kısaca Paladin > Rouge

[Bu mesaj Dunedain tarafından 02 Ocak 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
herhavzindibayni, 02 Ocak 2005 13:07 tarihinde demiş ki:
firemage fox , birşey yapamiyor
mage olarak kesebilitesi olan tek kişi cold mage
shieldi çok sağlam energy abiltiy birakmiyor
dmglari cok iyi sabit bin bin vuruyor ,

paladini de kesmesi çok kolay
kesilmek için adamla 10 kere duel yapmiş olmam ve ne yaptiğimi anlamiş olmasi gerekir
bi kere kim olursa olsun açilişta stelath olup stunu yer
ister mage olsun aoe atsin cikaricam diye ister human olsun perception acsin
stealth a basip , ardindan sprintleyip stelath vaziyette adamdan daha hizli yürüyerek sizi görse bile tiklayip dalma şansi bulamadan stunlamiş olabiliyorsunuz çok rahat

bunun dişinda paladine karşi 1/3 hp kalana kadar 5 cp ola bile sinister strike falan vurarak devam edip direk 1 vuruşta öldürebileceğimiz (1.5k hp falan) noktaya geldiğinde direk cold bloodlu 5cp evisi verip bayiltmaktir
eğer öldüremezsek bittik çünkü açar shieldi amca full hp çikiverir geri sanki yeni başliyormuşuz gibi , bizde ne ability kaldi ne bişey , tek oluyo one shot kill dir

priest EN ZOR u rogue için
feari yedinmi zaten gg , 3 tane dotu da yersin slow u da yersin mind blast la kütür kütür 700 dmg i da yersin
priesti da kesmenin ben şahsen tek combosunu bulabildim
oda feari bile atma şansi buldurmamak şöyle yapiyorum aynen
(adam vuramiyor bile) (evet 5-10 tane lvl60 priest kestim bu şekilde)
direk stealth başladik amcadada shield var herzamanki gibi
direk cheap shot i veriyoruz
ardindan 2 tane ss etti 5cp ve 0 energy direk bi thistle tea için kidney shot vuruyoruz etti 6 sn daha stun
energymiz gitti geldi biraz 6 sn boyunca 2 tane daha ss vuruyoruz etti 3 cp ve 30 energy falanda kalir
ardindan veriyoruz blind i
10 saniye süresince energymiz coktan fullendi ve 3cp miz var
basiyoruz vanish
tekrar cheap shot 4 sn stun arada energy falan doldurup , etti 5 cp tekrar kidney shot 6 sn daha stun basiyoruz şimdi preperationa :) tekrar bir blind
2 cp miz var tekrar energy doldur
vanish , cheap shot
etti 5 cp bas cold blood a
zaten şimdiye tomarlan dmg vurduk çok tan öldü aslinda ben abartiyorum :) ver 5cp li evis cold blood u
direk zaten 2k vurduk bunla
öldü reslendi geldi tekrar öldü bile amca .

not: bu hayal ürünü falan değildir
rogue oynamayan arkadaşlar şimdi oha olurmu öyle şey falan diyecek , evet olur mage i veya priesti 1 tane büyü attirmadan öldürebilir bir rogue ,

gayet guzel anlatmisin yapabilecegin seyleri ama onemli olan nokta su karsindakinin sana karsi birseyler yapabilme kapasitesi nedir sen bu olaylari anlatirken karsindakini cok kotu oynayan bi kisiye gore anlatmisin. ben mage oynuyorum mage kismina geleyim hemen priesti karistirmiyim iyi bilmem sen bi mage e stun girdiginde "isini bilen mage" ayni saniyede blink yaparki mage oynarken insanin bi parmagi o tusun ustunde oluyo blink yaptik... ne oldu stun cure oldu rogue la olan mesafeyi actik donup poly attik 1.5 saniye cast time yetismesine imkan yok! bandaj yaptik yemeyi icmeyi salladik cok fazla manaya ihtiyac olmuyo rogue lar icin. geri cekildik fireball cast etmeye basladik ve bunla beraber pom kullanip pyro attik hemen ardindan bi tane daha fireball cast ettik fireblast ile birlikte ve rogue arkadasimiz 2500 3000 arasi dmg yedi 2 saniye icinde "ilk cats timei saymiyorum cunku zaten koyun pesinden insta geliyo 2 saniye ikinci fireball icindi" ardindan frost nova at bi tane daha fireball ve fireblast at olsun bu arada rogue ne yapabilir spd acip yaniniza kosabilir vanish yapabilir vanish yaparsa herseyi gene tekrarlayip gene olduırursun spd acarsa frost bolt atabilirsin veya potion of swiftness icersin :) tabi mage inize alchemy aldiysaniz. butun olasiliklar boyle hatam varmi? varsa yazin ben iki tarafinda en iyi sekilde oynadigini dusunuyorum ve mage alir diyorum.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay
Anchorite lvl 22 Çoban - Shadow Moon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 02 Ocak 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
Ben paladin olarak her türlü rougeu yenerim. Hiçbir rougeda beni leveller arasında uçurum yoksa yenemez . Bunu bu kadar iddialı yazabilirim .
Neden
Holy shield > Rouge
Sırf bu iki yetenek rougeun kendi kendini öldürmesi için yeterli hiçbir rougeda bu yeteneklere karşı duramaz tek yapabileceği kaçmaktır . Kısaca Paladin > Rouge

Eminim oynadığın rogue'ların çoğu assasination rogue'dur. Çünkü assasination rogue hızlı combo point toplamak için çok ideal bir seçim. Ama assasination rogue combat talentlarını kullanmadığı için paladin, warrior'lere karşı zayıf kalıyor. Bir combat rogue ise her parry yaptıktan sonra warrior ve paladin'i silahsızlandırabilir ve evasion sayesinde %75 dodge özelliği kazanır. Şimdi diyeceksin ben dmg yemem heal atarım. Tabi atarsın bu senin en büyük özelliğin ama akıllı bir rogue sana karşı çift el wound poison kullanır ki bir bakarsın attığın heal canını yarım doldurabilmiş şoka girersin. Kick yersin 7 sn heal atamazsın cooldown'ı 10sn iyiysen 3sn arada panik yapmazsan azda olsa şansın var. Assasination rogue'ların tüm oyun planları stealth üzerine kurulmuştur ama diğer rogue'lardan daha hızlı combo point toplarlar. Bu tip rogue'larla karşılaştığın sürece kazanman çok kolay olacaktır çünkü onlar caster kesmek için talent düzenini kurmuşlardır. Ama işini bilen bir combat rogue bu sözlerini geri almanı sağlayabilir. Ama assasination rogue fazlalığı senin kazanma yüzdeni hep yukarıda tutacaktır. Bir seferinde benden 4 lvl yüksek bir paladin'i yarı health'le yatırıyordum. Kick yemişti ve vuruşlarım immune yazıyordu ama o da heal atamıyordu. Ben kovalıyordum, 4 comboluk eviscerate'im hazırdı işi bitmek üzere
idi ki mage arkadaşı beni frost etti oda kurtuldu. Ama yine de paladinler en zorlu rakiplerden.

Mage oynayan arkadaşlar hep aynı sözü kullanmışlar, "O mage işini bilmiyormuş, kötü oynuyormuş". Lol bende size yenilen rogue işini bilmiyor yada kötü gününde diyorum. Ben asla bir mage'e cheap shut'lı(stun) açılış yapmam. Bakın yaptığınız duel'lerde rogue'ların size saldıracağını biliyorsunuz ama wow dünyasında siz gezerken bunu beklemiyor olacaksınız. Mesela bir maden kazarken arkadan gelen bir rogue'u farketmeniz imkansız, ben bu şekilde birçok kişiyi indirdim ki stealth oyunda rogue seçilmesinin en büyük nedenidir tabi birde yüksek dmg ve hız var. Stun'a karşı blink özelliğinizden dolayı rogue'un hareket ettirmeden kesme kombinasyonunu kolaylıkla bozabiliyorsunuz. Bu yüzden ben ambush ile başlarım ki bu sizin yarı health kalmanızı sağlar. Eğer panik yapmazsanız ve blink yapabilirseniz bende hemen vanish yaparım. Siz elimden kurtulduğunuzu sanırsınız ama beni yine göremezsiniz(Unutmayın görmediğiniz rakibe hiçbirşey yapamazsınız buna poly dahil). Yarı health'den kurtulmak için potion ve bandaj kullanırsınız ama bakalım 2. ambush'da bunları kullanamamanız sizi nasıl etkileyecek. Blink'in cooldown'u var ve sizin artık potion bandaj hakkınız yok. Ben bu sefer ambush+kick ile başlarım ve siz 7sn büyü atamazsınız, bye bye mage.

Priest'ler ve warlock'lar her zaman benim için kolay bir rakip olmuşlardır. Her ne kadar undead'lerin tipleri hoşuma gitse de bu undead oynamamda önemli ikinci bir etkendir.

Düşünmeniz gereken şu ben rogue'un duel'deki gibi geleceği yeri ve zamanı tahmin edemeyeceğim. Hiç beklemediğim bir zamanda saldırıya geçecek. Bu yüzden dot veya mark yapmam zor ve yaptığı stun + dmg kombinasyonlarından kurtulmam sadece rogue'un hata yapmasına veya miss geçmesine bağlı. Mage için bu durum farklı olsa da sonuç aynıdır genellikle, ama beni uzaktan görseniz bile sizden dmg alsam yada frost olsam bile kaçmam ve combat'tan çıkacak mesafeye gelince stealth olup dönmem kaçınılmaz. Bir tek çok uyuz olduğum hunter's mark var. 2 dakika dönüşümü erteliyor belki de tek yaşadığım çaresizlik bu uzaktan yakalanınca yoksa vanish, blind, sprint sağolsun herşey yeniden başlayabilir. Bu bahsettiklerimin çoğu solo veya 10vs10'a kadar grup savaşlarında geçerli daha yüksek sayıdaki grup savaşları için tecrübem yok.

Saygılar.

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 02 Ocak 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deadmarine, 02 Ocak 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
said:
Dunedain, 02 Ocak 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
Neden
Holy shield > Rouge

Eminim oynadığın rogue'ların çoğu assasination rogue'dur. Çünkü assasination rogue hızlı combo point toplamak için çok ideal bir seçim. Ama assasination rogue combat talentlarını kullanmadığı için paladin, warrior'lere karşı zayıf kalıyor. Bir combat rogue ise her parry yaptıktan sonra warrior ve paladin'i silahsızlandırabilir ve evasion sayesinde %75 dodge özelliği kazanır. Şimdi diyeceksin ben dmg yemem heal atarım. Tabi atarsın bu senin en büyük özelliğin ama akıllı bir rogue sana karşı çift el wound poison kullanır ki bir bakarsın attığın heal canını yarım doldurabilmiş şoka girersin. Kick yersin 7 sn heal atamazsın cooldown'ı 10sn iyiysen 3sn arada panik yapmazsan azda olsa şansın var. Assasination rogue'ların tüm oyun planları stealth üzerine kurulmuştur ama diğer rogue'lardan daha hızlı combo point toplarlar. Bu tip rogue'larla karşılaştığın sürece kazanman çok kolay olacaktır çünkü onlar caster kesmek için talent düzenini kurmuşlardır. Ama işini bilen bir combat rogue bu sözlerini geri almanı sağlayabilir. Ama assasination rogue fazlalığı senin kazanma yüzdeni hep yukarıda tutacaktır. Bir seferinde benden 4 lvl yüksek bir paladin'i yarı health'le yatırıyordum. Kick yemişti ve vuruşlarım immune yazıyordu ama o da heal atamıyordu. Ben kovalıyordum, 4 comboluk eviscerate'im hazırdı işi bitmek üzere
idi ki mage arkadaşı beni frost etti oda kurtuldu. Ama yine de paladinler en zorlu rakiplerden.

Mage oynayan arkadaşlar hep aynı sözü kullanmışlar, "O mage işini bilmiyormuş, kötü oynuyormuş". Lol bende size yenilen rogue işini bilmiyor yada kötü gününde diyorum. Ben asla bir mage'e cheap shut'lı(stun) açılış yapmam. Bakın yaptığınız duel'lerde rogue'ların size saldıracağını biliyorsunuz ama wow dünyasında siz gezerken bunu beklemiyor olacaksınız. Mesela bir maden kazarken arkadan gelen bir rogue'u farketmeniz imkansız, ben bu şekilde birçok kişiyi indirdim ki stealth oyunda rogue seçilmesinin en büyük nedenidir tabi birde yüksek dmg ve hız var. Stun'a karşı blink özelliğinizden dolayı rogue'un hareket ettirmeden kesme kombinasyonunu kolaylıkla bozabiliyorsunuz. Bu yüzden ben ambush ile başlarım ki bu sizin yarı health kalmanızı sağlar. Eğer panik yapmazsanız ve blink yapabilirseniz bende hemen vanish yaparım. Siz elimden kurtulduğunuzu sanırsınız ama beni yine göremezsiniz(Unutmayın görmediğiniz rakibe hiçbirşey yapamazsınız buna poly dahil). Yarı health'den kurtulmak için potion ve bandaj kullanırsınız ama bakalım 2. ambush'da bunları kullanamamanız sizi nasıl etkileyecek. Blink'in cooldown'u var ve sizin artık potion bandaj hakkınız yok. Ben bu sefer ambush+kick ile başlarım ve siz 7sn büyü atamazsınız, bye bye mage.

Priest'ler ve warlock'lar her zaman benim için kolay bir rakip olmuşlardır. Her ne kadar undead'lerin tipleri hoşuma gitse de bu undead oynamamda önemli ikinci bir etkendir.

Düşünmeniz gereken şu ben rogue'un duel'deki gibi geleceği yeri ve zamanı tahmin edemeyeceğim. Hiç beklemediğim bir zamanda saldırıya geçecek. Bu yüzden dot veya mark yapmam zor ve yaptığı stun + dmg kombinasyonlarından kurtulmam sadece rogue'un hata yapmasına veya miss geçmesine bağlı. Mage için bu durum farklı olsa da sonuç aynıdır genellikle, ama beni uzaktan görseniz bile sizden dmg alsam yada frost olsam bile kaçmam ve combat'tan çıkacak mesafeye gelince stealth olup dönmem kaçınılmaz. Bir tek çok uyuz olduğum hunter's mark var. 2 dakika dönüşümü erteliyor belki de tek yaşadığım çaresizlik bu uzaktan yakalanınca yoksa vanish, blind, sprint sağolsun herşey yeniden başlayabilir. Bu bahsettiklerimin çoğu solo veya 10vs10'a kadar grup savaşlarında geçerli daha yüksek sayıdaki grup savaşları için tecrübem yok.

Saygılar.

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 02 Ocak 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]

evet buda farklı bir yorum farklı bir template ? şimdi sorum şu ki sen Roguelarin cok olmasından yakınmıyormusun hiç ?[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated.
I'm the trouble starter, fuckin' Instigator!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...