Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PressOk Ares orc clanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sevgili dostlar ben bir duyuruda bulunacağım veya rica ..
Bir türk bayan priest insan moradon da bir orc tan yardım istemiş abyss gem oynamak için . NEECROBOY adlı bir oyuncuya güvenip 80 abyss sini oynaması için vermiş. Bu şahıs oynaması karşılığında100k para teklif etmiş . parayı ve gemleri alıp kaçmış . Şimdi diyeceksiniz ki enayilik bu . Haklısınız. İyide bende yardımcı oluyorum millete inanın sevenim yerli ve yabancı çok . Biri gelse bunu bana dese çıkan her şeyi ona verirdim bu kişilik ve karakter meselesidir. Demek ki bu adam bana göre bu kaliteli clan ı hakketmiyor . Lütfen bu yazıyı clan liderinize okutun rica ediyorum . Eğer o kişi bu bayanın gem lerini verirse bari itibarını kurtarır , yoksa ben lider olacağım ve böyle bir duyuruda bulunacak biri ,anında ilah olsa atarım clan dan . Kimse kimsenin gururu ve onuru ile oynayamaz . Hele para için kendi onurunu ayaklar altına alıyorsa atalarımızın yaptığı gibi kellesi kesilip köpeklere atılsa umursamam . Bu insanlar biz türk oyuncularının da adını lekeliyorlar . Hele bu oyuncu türk değilse bana göre .............................
Mesaj tarihi:
Birde w00tabulous diye bir clan var Ares te .Beyler bu clan a girmeyin . Tüm itler u clanda . Bu terimi kullanmam normalde .Ama inanılmaz ya birini party e aldım warrior haugna ları topladı geldi . Clan olarak yenilere xp kasalım hem belki scroll çıkar diye rabia da haugna keselim dedik , bunların clan başımıza musallat oldu biz birer birer keserken (kendimde tek indirebilirim lvl 23 bir healer olsun yeter ) bu salaklar haugna sürüsünü üzerimize getirdiler . Bir diğeri desen zırt pırt estlanta yaratık getirir ( en son harpy ve troll king i lure ile getirmişti ) . Bu ne yaaaaa . Sakın girmeyin , adam yok mu içlerinde bunların . Giren arkadaşlar varsa lütfen başka yerde deneyin şansınızı.

Birde bir şey dikkatimi çekti . Arkadaşlar , biz clan kurmayalım , cidden .Bende buraya clan duyurusu yapmıştım , inceleyen görür okur yanıtlar.Saolsun bazı arkadaşlar geldiler ,girdiler. Ama bazı arkadaşların lafı şu "Ben büyük düşünüyorum" . Ya beyler bayanlar . Ben bir eğitmenim . dershanede matematik öğretmeniyim. Anlamadığım şey şu .Ben bir yerden başlamak zorundaydım .Gittiğim her iş görüşmesi tecrübeli öğrt. istiyorlardı o zamanlar. Ama sonunda biri beni aldı ve Allah a şükür şu an kimseye muhtaç olmadan ayakta duruyorum . Lafı şuraya getireceğim " Bir bebeği büyütmek mi güzel ? Hazır çocuk almak mı ?". Biz Nebula da NOLDOR u kurduğumuzda herkes ezik diye laf atıyordu.Fakat şu an Nebula ona sayfa bile ayırdı ve siteye RP kavramı geldi .Sanırım anlayan anlamıştır.
Mesaj tarihi:
Pelerini giyen havaya giriyo.Türk türke çok ihanet ediyor.BUNU ÇOK YAŞADIM.

[Bu mesaj Sphere tarafından 04 Ocak 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Necroboy human ve fire clanında diye biliyorum vede yabancı diye hatırlıyorum bir kaç muhabbetim olmustu farklı bir kişiden mi bahsediyoruz ?
Bildigim tek necro var o da human yabancı
Mesaj tarihi:
estland da harpylerde iki kere bize oyun oynamaya çalıştılar ama uyanık davrandık..bi keresinde harpylere daldılar sora çekildiler ve harpyler bize doru geldi zor kurtulduk..ikincisinde ise harpyleri çektiiler biz 2 kişiydik dalmadılar biz uyanıklık etmeyip dalsaydık onlar bizi yanlız bırakıp harpy faciasına uğrayacaktık..ama bişey olmadı allahtan..hele Canabis yok mu ? hepsi dediğiniz gibi sopalık...
Mesaj tarihi:
Siz büyük yerlerden bahsediyorsunuzda, FiRe clanının ne kadar NPC varsa (özellikle haungaydı galiba. gaungada olabilir tam hatırlamıom o ırk tan bi npc) toplayıp, pianada sağdaki delikten (guardların olmadığı kapı/delik) içeri soktuklarını ve tüm newbie leri öldürttüklerini sadece ben görmüş olamam dimi?[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
  • Yeni Oluştur...