queron Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 selamlar Corbantis serverinda,YAKINSEHIR e,server degistirmek isteyen ya da oyuna yeni baslayacaklari davet etmekteyiz.Sehrimiz 50 kisi olmakla beraber saglam bir altyapiya sahiptir.Gelmek isteyenlere her türlü yardim yapilacaktir. İlgilenenlere duyurulur, Oyun içi iletisim için ,Queron,Artist,Jeffy,Cu'bor,Farman,Costal a /tell atabilirsiniz.Gerçi biliyosunuzdur ama,baska serverdan tell atmak için mesela /tell Corbantis.Queron diyebilirsiniz.Simdiden tesekkürler[signature][hline]Queron Luth-Vali- Artist Galactic-Jedi- YAKINSEHIR,Corbantis,Dantooine IMP OUTPOSTUN 800 metre kuzeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
runreal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Zalim 'e tell atamazsınız atsanızda cevap vermez artık:)[signature][hline]En güçlü savunma zoru başarmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bagay Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ben katılmak ıstıyom Afıghter bows master sword , a thief bows no one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ulan artist bizim adimini unuttun adi yeni vali seni :) :) bide jedi olcak banada ulasabilirsiniz Uluslar Arasi Yardim Orgutuyum mubarek millete yardim ede ede bende para kalmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queron Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 aaa madem ööle haklisiniz Imparatorun Cesur Savasçılari Yüce HUN birligi! O halde ulasabileceginiz isimler söyle(su anda aklimda olanlar unuttuklarim kizmasinlar:)); Artist,Queron(vali hahahah), Jeffy,Cu'bor,Farman,Costal,Murcans,ZALIM,XEON,Antecurs, Y'ana,Zo'ltan,Weeri,Baris,Engin,Alptug,Myster,Mellic,Rokai, Darnay,Yula,Dincer,Ironic,Raglow Valla bu isimler çogunlukla online olan arkadaslardir...Aslinda çok daha fazla var da,yaslanmaya basladim artik unutmaya basliyorum..(öhhö öhö...bu pixie ler gerçekten de sagliga zararli)[signature][hline]Queron Luth-Vali- Artist Galactic-Jedi- YAKINSEHIR,Corbantis,Dantooine IMP OUTPOSTUN 800 metre kuzeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ehhhmmm, şey.... Antecurs/Zo'ltan ve Y'ana var ya.... Nasıl desem.... Antecurs biraz EQ2'ye bakmaya gitti.... Bir sure yok:([signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 nası ya 50 kişi mi oldunuz? adamlar bizi geçti be oyunu bırakanlar yüzünden azaldık biz hilalde :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 05 Ocak 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar