Moscaltar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ben us aldım accımı actırmıyorum eu ya gecılebılıyormus actırmasak anladıgım kadarıyla peki eu ne zaman acılıcak bi bilgisi olan var mı yada us oynuyıp o accı kapattırıp eu ya gecebılıyomuyum dahada onemlısı herkes neden eu da oynamak ıstıyor bunu anlamadım daha az mı lag oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Faq A bakıver Abi bi sticky forum Faq ın altına lütfen yukarıya bakınız diye milletin gözünün önüne sokmayınca kimse okumuyor.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moscaltar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Baktım ama bu soruların cevabını bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 US için kullanırsan EU'ya geçemezsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar