Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 gerçekten final beta açmak için tüm gayretlerini verdiklerini mi düşünüyosunuz, yoksa sizce de açık kalan 2 gün içinde gelen "biz üvey evlat mıyız" gibisinden topicleri susturmak için mi? benim görüşüm beta falan beklemeyelim 15inden önce zor çünkü daha transfereu keylerini bile dağıtmadılar
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ya hücumdan dolayı uçtu. Ya da (muhtemel) hazırlanıyorlar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 2. si. final beta test haberi yayınlanmadan evvel, forumlar baya kızışmıştı. biraz yatıştırıyorlar böylelikle. ama hızlıca final betaya geçecekler o ayrı konu. ciddi kimsede sabır kalmadı.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki: normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen?
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bizde kapatsakmı acaba, millet girmeye başladı birbirine :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 şakası bile kötü sıkıntıdan her threada cevap yazdım zaten millet birbirine girmesin diye kapatırsanız ben size girerim walla :) [Bu mesaj Yenerk85 tarafından 04 Ocak 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 valla ben de sıkıldım. yani pek takmazdım genelde ama gurur meselesi oldu sanki :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki: normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen?
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Belliki çok sıkılmışın yoksa bu kadar adi bi thread açamazdın zaten :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Eğer nazar diye bişey varsa bu sinirle Blizzard HQ'da her betada 3 kişi telef olması lazım valla..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Öne çıkan mesajlar