Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en-wow forumları neden kapalı sizce?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerçekten final beta açmak için tüm gayretlerini verdiklerini mi düşünüyosunuz, yoksa sizce de açık kalan 2 gün içinde gelen "biz üvey evlat mıyız" gibisinden topicleri susturmak için mi? benim görüşüm beta falan beklemeyelim 15inden önce zor çünkü daha transfereu keylerini bile dağıtmadılar
Mesaj tarihi:
2. si.

final beta test haberi yayınlanmadan evvel, forumlar baya kızışmıştı. biraz yatıştırıyorlar böylelikle.

ama hızlıca final betaya geçecekler o ayrı konu. ciddi kimsede sabır kalmadı.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki:

normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen?
Mesaj tarihi:
şakası bile kötü sıkıntıdan her threada cevap yazdım zaten millet birbirine girmesin diye kapatırsanız ben size girerim walla :)

[Bu mesaj Yenerk85 tarafından 04 Ocak 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla ben de sıkıldım. yani pek takmazdım genelde ama gurur meselesi oldu sanki :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki:

normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen?
  • Yeni Oluştur...