lietrett Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 arkadaslar artik bende satiyorum acc.u. bilenler bilir çok temiz kullandim chari 0 gibi :P. çok emek harcanim canim benim o ama paraya ihtiyaç var iste satiyorum. zaten aylardir giremiyodum bile oyuna. her neyse.. eclipsede, nesi var nesi yok tam hatirliyamiyorum, LS 0031 var tüm novicelar, çok güzel bi 1st gen 4fc lik hunt saber, 2-3 tane gayet iyi prem crystal, 4.5m nakit para, alt char Xyride Liadon; master merchant var harvesterlar falanlar filanlar(dedigim gibi hatirliyamiyorum maruz görün), 2 tane ev var hilalde onlarda iyi slice yemis armorlar, daha ufak tefek böle seyler var. öle çok uçuk bi fiyat düsünmüyorum, fakat buraya fiyat yazipda abuk subuk elestirilere maruz kalanlari gördügümden yazmicam. ilgilenenler öm'dan ulasabilirler... Lietrett Liadon RIP Long Live With Empire ;) [Bu mesaj lietrett tarafından 31 Aralık 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 offf lietrett sen de mi satıyosun :([signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 way be lietrett ne kadar zaman gecirmistik halbuki senle coronet cantinada demek kaderlerimiz aynıymıs :)[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: SiriuSs, 02 Ocak 2005 22:24 tarihinde demiş ki: way be lietrett ne kadar zaman gecirmistik halbuki senle coronet cantinada demek kaderlerimiz aynıymıs :) o günden belliydi kötü yola düşeceğiniz lol[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar