lisantus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 selamlar yav oyun çok güzel gibi ama swg wow eq2 nin aksine onlar kadar duyulmamis oynamak istiyorum bi kaç merak eiyim soru var? 1-oyuncu sayisi fazlami toplam kaç kisi oynuyo bu oyunu 2-türk oyuncu çok mu az bide ss lerinizi koyarmisiniz çok istiyorum plss görüyüm grafikleri fln fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 walla arkadasım eylul sayımlarındaki sonuc 1,5m oyuncusu var bu oyunun.. ama turkiyede oyniyanlar az,eskiden cokdu ama oyun cok vakit istedigi ve lvl sistemi biraz zor oldugu icin ki artık o duzeltildi bıraktı cogu arkadasımız.... ama ben hala devam ediorum ve eden cok insan var... eger oyuna gelirsen bartz serverinda char ismi leighnash[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 43+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY 24+ ORC MONK BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 abi cidimisin 1.5 milyon o h a bu oyun ozaman swg den daha populer swg nin en son 200 bin di alah alah anlamadim bu kadar fark varsa neden hep swg nin ismi geciyo acep? öyleyse geleyim çünkü oyun feci hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Oyuna Yeni Başlıcaksan Satılık 47 SR war+17 milyon da para istersen konuşalım ^^[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 1.5 milyonun 1.4'u koreli yani kore serverlarinda oynuyorlar..kalan 100bin civari kisi NA (north america) versionunu oynuyor senin alirsan oynayacagin version NA[signature][hline]Fmea of Lionna 50 Silver Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 feno hakli ama tam olarak deil ole bi oran yok tabiki ama ona yakin 5 de 1 i NA ise 5 de 4 u kore[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 43+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY 24+ ORC MONK BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar