kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 diziyi falan çok izlediğim yok da şarkı mükemmel bişey çıktı. bu kadar melankolik bişey ortaya çıkarabildiklerini tahmin etmezdim şahsen. hatta mp3 arşivime de katmak istiyorum ama bulamıyorum... imdak! ama güzel şarkı ya... *!yaaaaaağmuuuuuuuuur........ *[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Valla googleden arat derim.[signature][hline]Enrique Lynx
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 aradım buldum zaten size mi kaldım zaten adiler.... hıh :D ha bu arada buyrun size de iyiliğim dokunsun ha 2 kredi nedir bilemiyorum, kredimin olduğunu bile bilmiyodum:lol:[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
Öne çıkan mesajlar