Jesperian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 oyunu oynayan arkadaşlar varsa, oyunun tutorial tadındaki baslangıcından sonra tabiri caizse "boss" olan karıyla kapışıyoruz ya , burada ben mi baydığım için uğraşılası bulmadım acaba geçemedim yoksa bir kolay trick fln var mı rahatça kazanmak için combat ı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sürekli korun,genellikle aynı haraketleri yapıyor,belli bir yerde vurucaksın.Korunma olayını kavradıktan sonra kolay.(hoş korunma olayında bişey yok,korunma tuşuna basıcan işte:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilboy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 oradaki bosslla kisa bi kapisman var yalni sen kazanamicaksin sadece onun enerjisini düsürmeye calis. daha sonra ögle yada bögle deze aticaklar seni oyun senaryosu bögle iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 eiwalla ark.lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bitiremezsin sen o oyunu kasma[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bak seth basarım evini artislik yapma bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar