DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 geçen gün yaklaşık 12 saat dota oynayıp kapattım pc yi. ardından açtığımda Hardware Monitor'da aşağıdaki yazıyodu; "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key" ctrl+alt+del yapıp tekrar başlatıp bios tan hdd'yi seçtim. sonra açıldı. dün tekrar açtım pc'yi yine aynı ekran yine aynı işlemi yaptım açıldı. Nasıl çözerim bu problemi format atmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 uepi veya legecy mode var mi bios ekraninda secerken? varsa windows boot secenegi uepi deyse bios ayarlarindan uepi ile baslatmasini secebilirsin. ayrica cikarken kaydetmeyi unutma bios ayarini, belki yer bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Bios pilini değiştir. Sonra gir biosa ayarlarını yap. Kaydet. Tekrar yaparsa cmos sizlere ömür olabilir. 1mb'tan daha düşük bir bellek için anakartını yenilemek zorunda kalabilirsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Madcat said: uepi veya legecy mode var mi bios ekraninda secerken? varsa windows boot secenegi uepi deyse bios ayarlarindan uepi ile baslatmasini secebilirsin. ayrica cikarken kaydetmeyi unutma bios ayarini, belki yer bilmiyorum. şöyle ki pc açılırken bu uyarıyı veriyor -hala- açabilmek için ctrl+alt+del yapıp tekrar başlatıyorum bu uyarı gelmeden bios a girmek için F9'a bastığımda karşıma seçmem gereken HDD'den başka bir seçenek çıkmıyor. ya SATA seç ya da External'ı seç diyor. SATA'yı seçtiğimde pc açılış sayfasına gelebiliyor. Bios'a pc hali hazırda açıkken -mesela şu an- girme imkanı var mı? dediğin uepi olayını yapmayı deneyeyim. Biraz noob bi soru olmuş olabilir fakat pek anlamam bu işlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 sorun halloldu. bios update çaktım kalktı sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 yok başlarken bios için farklı bir tuş vardır senin açtığın boot sırası şeyidir bi de biosa bak desktopsa anakart modelini google'la kısa yolu öğren laptopsa yine googlela markayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar