Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klan arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aha baslıktaki gibi,günde bi 12 saat online im heralde.Az bucuk biliyo sayılırım oyunu ama party bulamamaktan dolayı bosa vaktim geciyo hep.Can sıkıntısından gidip sacma sapan seyleri sololamaya calısıyorum :D
Xigenon
Elmorad
Lvl44 rogue archer
Np= eksi 0 :hmm:
(bide 43 priest var ama oynamıyorum onunla artık)
İtem sıkıntısı falan cekmıyorum maksat muhabbet olsun,party bulmak kolay olsun vs..
İlgilenen olursa şeedebilir.
Mesaj tarihi:
Aslında karakter transferi yapıp gelsemmi yeni servera. BU arada yeni server a bi clan türedi Bi anda. işaretleri "R" C.W da hemen bayrağı dikmişler. SAnki bi clan bi anda transfer olmuş gibi.daha önceden varmıydı yoksa ben geçmi gördüm?[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Mesaj tarihi:
Ewet yaw aslında şöle sağlam bi Clan kurulsa xig de. Bizim kurduğumuz bi clan var ama üyeleri sağlam değil. Ben ve kaizersouze bi clan kurduk ama aynı anda en fazla 3 kişi online oluyor. Bende buzkirpisi ile aynı zorlukları çekiyorum , Party bulamamakdan bolayı epey soğudum bu iki gündür. Hergün 17:00 den 23:00 e kadar online ım nerdeyse.

Xig de Paper mage
Nick : Feril lvl 43[signature][hline]Besmele çek...
Mesaj tarihi:
yeni servardaki arkdaslar..SultanS ın alt clanına bas vurabilirler onun adıda sultanS level katsayısına bakılıyor simdilik..saglam arkdaslar ust clana gecebilirler..Sadece tavsiye..Diez icin ise IVIN a bas vurabilirsiniz..+50 IVIN istiyor..eger Red Devilskaya gecmek istiyorsanız +58 min 4000 np istiyor..
Mesaj tarihi:
Alt klan nedir? ismimi degisik?
Bu arada o R dedigin klan abyss in kapılarını kapattı iyimi.Tekel oldu adamlar valla.

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 04 Ocak 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
level 55 e kadar bence assaian Kraldir Cz de . 60 dan sonra en baba Savasci Archer a denk dusemez tehlikelidir bilginize..cyper da 2 Kore server ında 1 kişide totemic Bow düsmüstü..bakiniz..Ben olsam karsina cikmazdim :)
Mesaj tarihi:
polatalemdar su anda bu clanın lideri..tabiki SultanS girmek istiyorsan 40 olman gerekiyor minumum. dürüst olmak gerekirse +45 level altı almıyoruz alt clan icin. ust clan icin konusursak sadece Np ye bakıyoruz 4.000 np

Bu konusulanların hepsi yeni server icindir..
  • Yeni Oluştur...