Buzi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Aha baslıktaki gibi,günde bi 12 saat online im heralde.Az bucuk biliyo sayılırım oyunu ama party bulamamaktan dolayı bosa vaktim geciyo hep.Can sıkıntısından gidip sacma sapan seyleri sololamaya calısıyorum :D Xigenon Elmorad Lvl44 rogue archer Np= eksi 0 :hmm: (bide 43 priest var ama oynamıyorum onunla artık) İtem sıkıntısı falan cekmıyorum maksat muhabbet olsun,party bulmak kolay olsun vs.. İlgilenen olursa şeedebilir.
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Gel Diez e :) bizim clana gir[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 42 Roque DieZ 1/2
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Aslında karakter transferi yapıp gelsemmi yeni servera. BU arada yeni server a bi clan türedi Bi anda. işaretleri "R" C.W da hemen bayrağı dikmişler. SAnki bi clan bi anda transfer olmuş gibi.daha önceden varmıydı yoksa ben geçmi gördüm?[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ewet yaw aslında şöle sağlam bi Clan kurulsa xig de. Bizim kurduğumuz bi clan var ama üyeleri sağlam değil. Ben ve kaizersouze bi clan kurduk ama aynı anda en fazla 3 kişi online oluyor. Bende buzkirpisi ile aynı zorlukları çekiyorum , Party bulamamakdan bolayı epey soğudum bu iki gündür. Hergün 17:00 den 23:00 e kadar online ım nerdeyse. Xig de Paper mage Nick : Feril lvl 43[signature][hline]Besmele çek...
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yeni servardaki arkdaslar..SultanS ın alt clanına bas vurabilirler onun adıda sultanS level katsayısına bakılıyor simdilik..saglam arkdaslar ust clana gecebilirler..Sadece tavsiye..Diez icin ise IVIN a bas vurabilirsiniz..+50 IVIN istiyor..eger Red Devilskaya gecmek istiyorsanız +58 min 4000 np istiyor..
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Alt klan nedir? ismimi degisik? Bu arada o R dedigin klan abyss in kapılarını kapattı iyimi.Tekel oldu adamlar valla. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 04 Ocak 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Xig Rampage,orc lar.Hani pelerin aldılar simdi.
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 haklısın bu sırada MSN ni yazdım sana bilgine.
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Cz icin hangisini tavsiye edersiniz,ve genel olarak, archer mi paper magemi?
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 level 55 e kadar bence assaian Kraldir Cz de . 60 dan sonra en baba Savasci Archer a denk dusemez tehlikelidir bilginize..cyper da 2 Kore server ında 1 kişide totemic Bow düsmüstü..bakiniz..Ben olsam karsina cikmazdim :)
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 şu sultans ın alt klanı ne istiyo lvl 21 archer ımda
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 polatalemdar su anda bu clanın lideri..tabiki SultanS girmek istiyorsan 40 olman gerekiyor minumum. dürüst olmak gerekirse +45 level altı almıyoruz alt clan icin. ust clan icin konusursak sadece Np ye bakıyoruz 4.000 np Bu konusulanların hepsi yeni server icindir..
Öne çıkan mesajlar