Killer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 bu yeto facebook'un developer sayfasından app yaratmaya çalışıyorum. captcahyı falan doğru girmeme rağmen facebook paso blockluyo beni. activation için kod yolluyorum diyo telefonuna kod mod geldiği yok. hata olarak da bildirim yaptım. netice yok hala wat do ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Facebook Turkcell'i sevmiyor. Vodafone ya da avea bir hat üzerinden iste mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 dfs hayır ya harbi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 ben de turkcell'im, baya önceden beri login sırasında telefona mesaj gelme hedesini yapmaya çalışıyorum arada, yollamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 sabahtan beri kanser olduk çaktığım facebookunun problemleri yüzünden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar