MirieL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bende Paticik i bilirim Yeni kayıt oldum ve Sizlerler Goruşmek istedım Bende Wow'u bekliyen Birisiyim(Sabırsızlıkla)Kore Betada oynamadım ama oynayan arkadaşlarım war.Açılınca Worlock seçmem lazım derim Saygılarımla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Selam Miriel hoşgelin.[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hoşgeldin, horde alliance konusunda bir şeçim yaptınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Buradan sık sorulan soruların cevaplarını bulabilirsin. Israrla okumanı tavsiye ediyorum. Hoşgeldin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar