Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oğuz Çetin Diyarbakırspor'da..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o.çetin'in başarılıı olacağını hiç zannetmiyorum kaçıncı takımı olacak bu,bu arada ü.kayıhan neden gitti acaba iyi kötü gidiyolardı ligde..[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
simdi basarisiz olur insallah desem bi turlu
basarili olur insallah desem gelecekte fenerin basina gelebilir, bunu da istemiorum.
ne oldu da t.d oldun be oguz, spor yazari olup elestiriler savursaydin yalan yanlis, bari gazeteci iste nolcak der gecerdik. hem futbolculugun zamaninda yaptiklarin ile iyi anilirdin bari. :)[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Mesaj tarihi:
bence çok başarılı olucak..keşke fenerbahçe ye gelse ama olsun diyarbakırspor da olur umarım çok başarılı olur![signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz!
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir...
Mesaj tarihi:
oğuz-aykut 2007 de fb nin başına geçecek.
aziz bile diyor daumla 2007 ye girecez. demek ki 2007 ye daumla girecek devre arası daum kovulacak oğuz-aykut gelecek. :P[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
başarılar dilerim...
ama olacağını pek sanmıyorum[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
Mesaj tarihi:
başarılar sonuçta türk teknik direktörü her ne kadar başarılığı olcağını geçmişine bakarak ummasamda işallah başarılı olur, kazan türk futbolu olur en azından[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
oğuz uzaktan efendi görünsede hep iç karışıklık çıkarmıştır.werner lorant'ın kuyusunu kazmıştır.böyle kişiliksiz bir insan bizim camiamıza yakışmıyor bence.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
  • Yeni Oluştur...