Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 gençler mezun olurken üniversiteniz size and okuttu mu Boğaziçi Üniversitesi Andı Bana verilen diplomanın sağladığı yetkilerin ve yüklediği sorumlulukların bilincinde olarak, yaşamım boyunca Ülkemin ve tüm insanlığın yararı için iş ahlakı ve etik değerlere uygun, tarafsız ve doğru davranmaya, doğaya zarar vermemeye, bilgi ve becerilerimi sürekli geliştirerek, mesleğimin saygınlık ve etkinliğini ve toplumun yaşam kalitesini yükseltmeye özen göstereceğime and içerim. bunun gibi. varsa buraya yazar mısınız mezun olduğunuz üniversitelerin andlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Bana verilen diploma ile gidip örgün okumuş gibi CV doldurmayacağıma and içerim AÜ AÖF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Köklü bir geçmişin var büyüksün sen benua şirinsin sen benua tiri virisin sen benuaaağğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 I swear by Apollo Physician and Asclepius and Hygieia and Panaceia and all the gods and goddesses, making them my witnesses, that I will fulfil according to my ability and judgment this oath and this covenant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Llama said: gençler mezun olurken üniversiteniz size and okuttu mu Boğaziçi Üniversitesi Andı Bana verilen diplomanın sağladığı yetkilerin ve yüklediği sorumlulukların bilincinde olarak, yaşamım boyunca Ülkemin ve tüm insanlığın yararı için iş ahlakı ve etik değerlere uygun, tarafsız ve doğru davranmaya, doğaya zarar vermemeye, bilgi ve becerilerimi sürekli geliştirerek, mesleğimin saygınlık ve etkinliğini ve toplumun yaşam kalitesini yükseltmeye özen göstereceğime and içerim. bunun gibi. varsa buraya yazar mısınız mezun olduğunuz üniversitelerin andlarını bize bunu okutmadılar,bir sıkıntı çıkmaz umarım ilerde...:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 sadece ve sadece bana daha fazla maaş veren corporate'e gideceğime, and içerim. Mühendislik yemini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 diplomamı almaya gidersem okutcakmış dekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 buda İstanbul Üniversitesi Diploma Yemini eski hali: 'aldığım bu diplomanın bana kazandırdığı hak ve yetkileri kullanırken doğruluktan ayrılmayacağıma ve türkiye cumhuriyeti yasaları ile atatürk ilke ve devrimlerine candan bağlı kalacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim.' yeni hali: 'aldığım bu diplomanın bana kazandırdığı hak ve yetkileri hukuka, kanunlara, iş ve meslek ilkelerine uygun olarak kullanacağıma; hak, adalet ve doğruluktan ayrılmayacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 yeni hali daha güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Llama said: buda İstanbul Üniversitesi Diploma Yemini eski hali: 'aldığım bu diplomanın bana kazandırdığı hak ve yetkileri kullanırken doğruluktan ayrılmayacağıma ve türkiye cumhuriyeti yasaları ile atatürk ilke ve devrimlerine candan bağlı kalacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim.' yeni hali: 'aldığım bu diplomanın bana kazandırdığı hak ve yetkileri hukuka, kanunlara, iş ve meslek ilkelerine uygun olarak kullanacağıma; hak, adalet ve doğruluktan ayrılmayacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim.' anarşiklik yapıp üsttekini okumuştuk. alkışlar malkışlar, helal olsunlar, havaya atmalar, düşerken tutmalar. efsane bi mezuniyet olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar