Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 valla ben gelirim ama adam bulabilirmiyim bilmem cunku gordugum kadarıyla butun mıllet eskıden oynamıs su anda oynayan yok gibi (adamlardan 4. edıtıondan sonrasını duymayanlar var) neyse 8 olursak toplanalım derım Not:subat tatilinde ankarada dıılım(kalacak yer sorunu yuzunden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 8 kişi toplarsam sana haber veririm..[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 obi kardeş beni de ekle listeye. herhangi bi yardımım dokuncak olursa (oynicak adam bulmak hariç, o konuda kendime yardım edebilmiş deilim daha :)) haber ver. açığım yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar