Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Selam millet bu işe zaman emek ve para harcamak istiyorum bir hobi olarak fakat sanırım kaynak arama konusunda beceriksizim. Sizinde bildiginiz kullandığınız önerdiğiniz kaynaklar vardır mutlaka onları öğrenmek istiyorum. Mesela aklıma ilk gelen örneklerden biri gnomon workshop yıllık üyeliği.Fakat ilk etapta biraz fazla pahallı geldi ve içeriği hakkında net bilgim yok ondan atlamak istemedim. Sonra ctrlpaint.com diye bi site buldum yararlı olduğu kesin ama çok genel işlemiş herşeyi daha detaylı ve bana birşeyler katacak yerler arıyorum napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 şimdi tam olarak neler yapacaksın bilmiyorum ama ben corel painter kullanmıştım. orda milyonlarca brush vs var zati kullanması da zor değil, tabi ayrıntılar için bişeyler ögrenmen gerekiyor (clone stamp vs gibi işe yarar araçlar var) http://learn.corel.com/painting/home burada corel in kendi learning kısmı var fakat resimle ilgili genel anlamda bişeyler ögrenmek istiyorsan bunun dijital ile ilgili oldugunu düşünmüyorum, dijital olanaklar sadece araç, resim yine desen le başlayıp komp vs ile alıştırma yaparak devam edecek bir eğitim ister boya renk falan yine farklı değil. bi ara vaktim olsa şuraya kısa bir tutorial yapacağmda işte.. 3d falan olayını bilmiyorum, tabi konsept tasarım konusunda ilerlemek içinde yine spesifik olarak çalışmak lazım (metal, elektronik aygıtlar yada yaratıcı mimari) fakat o bana sorarsan baya bi ileri aşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar